Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych vás poprosit o odhad ceny PC sestavy:základní deska-ASUS M5A97,Keys-Zalman,Procesor AMD FX-4100 Quad-Core,RAM-16GB,Grafická karta-NVIDIA GeForce GTX 760,Zdroj NAXN 750W,HDD-2x500,OS-Windous 10
Předem velmi děkuji nechci se nechat od prodejce napálit
Původní cena byla asi dost jiná... já bych to za 5000,-Kč nekoupil.
Kdo potřebuje "kancelářský" PC, koupí si třeba za 2000,-Kč. Kdo chce herní, koupí jistě jiný. Tento je v podstatě neprodejný. Nechal bych ho dětem "na dojetí".
Chybí mi tam HDD, ale @jmlc mi padl do noty - prodejní cena, spíš hodnota cca 2,5 - 3 tisíce Kč. Za víc bych to nekoupil.
To je možné - jednotlivé komponenty můžou mít teoretickou hodnotu ... třeba GTX760 se dá prodat od 1500 do 2200,- .. jenže 1) netušíme verzi grafické karty a 2) inzercí s nabídkou těchto karet je dost - já kartu GTX760 2GB koupil za 1200,- a to mi ji přivezli až do práce na mnou požadovaný čas. Ještě byl chlapec rád, že to prodal.
Takže buď rozebrat a zkoušet rozprodat na ND nebo prodat jako celek "dohodou" a modlit se, aby to bylo za 4000,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.