Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záruka NTB po vadné akktualizaci W10 1803?

Od: tony2412* odpovědí: 3 změna:

Mám měsíc nový notebook UMAX VisionBook 13Wa Pro a včera po aktualizaci W10 1803 zkolaboval, zkoušel jsem různé rady ale stále nic, jen tmavá obrazovka s jedinou ikonkou koše. Co jsem se dozvěděl na netu, tak to asi bude chtít přeinstalovat OS, vztahuje se na to záruka? Těchto kolapsů co jsem se dozvěděl je plno a od dubna to microsoft nemohl dát do pořádku? Nebo v případě záruky mohu uplatnit opravu i jinde než v servisu Umaxu v Praze 9? Jak já k tomu příjdu když se mi stáhne vadná aktualizace, to je pořád aktualizujte, aktualizujte a kulový! Za celých asi 15 let nikdy žádný problém při aktualizaci nebyl...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklamujte u prodejce. Pokud nechcete, můžete u výrobce/aut.servisu/obchodního zastoupení firmy v ČR. Nemusí vás zajímat, co je s OS, pokud byl OS součástí koupeného NTB. První reakce servisu bude "tovární nastavení" - požadujte již při záruce aktuální OS, protože tovární nastavení bude požadovat aktualizace, která 1) nelze laikem zakázat a 2) vám právě způsobila problém.

still10k*
hodnocení

0x

Zkoušel jste bod obnovy? S těmito problémy je Windows10 opravdu unikátní, těch problémů je moc. Nová čistá instalace systému s integrovanou poslední aktualizací bude asi nejlepší řešení.

Jestli se na to vztahuje záruka v Umaxu, to netuším. Mohu mluvit jen za Asus, který dlouhodobě používám, tak Asus takové věci dělá zdarma v rámci své záruky.

Asi vám nezbude nic jiného, než se u vás v servisu zeptat.

hodnocení

0x

Dobrý den. Sám zkušenost nemám, ale příbuzný po aktualizaci W10 mě volal, jestli bych se mu na notebook nepodíval, že se mu to nějak seklo a nehne s tím. Tak pro mě přijel, zapli jsme to a byla tam jen ikona koše. Nedalo se dělat vůbec nic. Tak jsme to odvezli do prodejny jako reklamaci. Měli to tam skoro měsíc, ale systém přeinstalovali a zatím je to v pohodě. Takže to uznali jako reklamaci. Notebook měl v té době asi měsíc a je to Asus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]