Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tovární nastavení notebooku YEPO

Od: romik* odpovědí: 19 změna:

Zrdavi vsechny,

potreboval bych poradit, mam asi pul roku stary notebook, zakoupeny pres internet, z ciny. Pred nedavnem se zaviroval a proto jsem se rozhodl uvest ho do tovarniho nastaveni, ted to po me vyzaduje user name a pass, ktery nemam k dispozici.. Co mohu podniknout?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Znacka a typ notebooku? V manualu to nikde neni?

romik*
hodnocení

V manualu neni nic, zn. YEPO

still10k*

Zkuste zadat yepo a heslo také yepo. Nebo user a user.

Nebo Zmačkněte kláv. kombinaci CTRL+Alt+Del, vyberte Switch User a tam vyberte nějaký jiný účet, jestli tam bude. Ten by měl být snad bez hesla.

still10k*

Zajímavé pojednání o tomhle Windows bugu jsem našel tady: neosmart.net/...

Další metoda jak to vyřešit je restart v nouzovém režimu, tím byste se mohl dostat do Windows a tam smazat uživatele Other User

still10k*

hodnocení

0x

Kdy to požaduje User name a Pass? V BIOSu nebo při náběhu do systému?

Pokud v BIOSu, tak si s tím sám neporadíš a budeš se modlit, aby si poradil nějaký skutečný odborník. Pokud při náběhu OS, pak bude nejlépe přeinstalovat OS, protože továrním nastavením jsi stejně nejspíš zlikvidoval všechna data na systémovém disku.

romik*
hodnocení

v BIOSu to urcite neni, je to uz najety windows, jenze kde zjistim tovarni serie nr., w.? kdyz budu znova instalovat windows,

data ty budou asi zcela pryc, ted uz vim ze jsem udelal chybu, ze jsem nezadal zachovat data..

Pod baterkou nic není?

Jestli je tam W10, pak po přeinstalaci by mělo dojít k automatickému ověření a aktivaci, další by sis měl nastavit sám. Vše bez potřeby klíče.

romik*
hodnocení

Pod baterkou také nic není,je to netbook,střeva jsou skoro jak u smartphonu,do BIOSu se také dostanu a na choose an option
Tovární nastavení notebooku YEPO
Tovární nastavení notebooku YEPO #2
Tovární nastavení notebooku YEPO #3

Co se stane, když na přihlašovací obrazovce kliknete na ikonu vedle ikony klíče? Netuším, co znamená ale přepínají se tam přihlašovací údaje.

romik*
hodnocení

vedle ikony klice, chce to flesku,

romik*
hodnocení

pardon, napred to chce mail, nebo telefon, ale to mi nepomuze, protoze se neprihlasi ani na net..

Tak se zkus připojit kabelem. Pro začátek.

hodnocení

0x

Udělal bych to, jak psal Satam - stáhl bych si z Microsoftu instalačku W10 na flashku, celé bych to přeinstaloval a měl klid. Samozřejmě, pokud to bylo již aktivované. Pamatuje si to, že už je to aktivované a nic to při instalaci nechce.

romik*
hodnocení

ok., zkusim to tak radite, uz mi to rekla pani suportu od windows, ale nebyla si jista jestli to nebude vyzadovat kod, tak me odkazala na prodejce, ale ten to uz ma ocividne na haku, kdyz je nekde v Hon Kongu..

budu to muse al stejne nechat asi na zitra, proto ze mam flesku jen 4 giga a chce to vetsi.. tak zatim diky

Jestli je prodejce Lightinthebox.com, tak se podívejte na jeho stránky. Jsou v češtině a měl by komunikovat.

romik*
hodnocení

Tak uz jsem konecne naistaloval novy windows 10, ale po nejake hodine mi zacal opet zlobit, mam na mysli, ze zamrzl a nebo se jednoduse natvrdo vypnul a najel znova..

Tak jsem zkusil naistalovat LINUX a tady se zda ze je vse ok...

romik*
hodnocení

Jediny co nejde u linuxu, je ploska (misto mysi), jde jen externi mys, pres USB. Zrejme chybi ovladac..?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]