Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat adresu a heslo do e-mailu

Od: kupicka odpovědí: 4 změna:

po otevření prohlížeče seznam.cz se mě vpravo objeví moje e-mailová adresa a heslo pro přihlášení do E-mailu, to se předtím nedělo, vždy jsem musel adresu a heslo vyplnit a pak teprve se mohl do mailu přihlásit Jak mohu toto automatické zobrazení odstranit

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jdi do Nastavení prohlížeče a tam najdi Hesla. Já je mám v sekci Soukromí a bezpečnost. V Heslech bys měl najít jednak automatické ukládání, to zruš, a pak i jednotlivé stránky a jejich hesla a ty by mělo jít mazat. Alespoň u mě v Opeře to jde bez problémů.

barbakan*
21.11.18 14:17

*palec2*

Druhý způsob je, že vymažeš cookies a nastavíš prohlížeč tak aby nové cookie po skončení mazal.

still10k*
hodnocení

0x

Toto je sice pro Centrum, ale princip je stejný: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]