Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze hrát Battlefiled V bez DVD v mechanice?

Od: marty* odpovědí: 6 změna:

Zdravám, chci koupit Battlefield V ale spíš v kamenném obchodě protože na Originu je dost drahá, tak jestli někdo nemáte tu zkušenost, když budu mít krabicovou hru, jestli můžu nějak hru zaregistrovat na Originu a pak hrát bez toho aniž bych musel mít nonstop v mechanice DVD? Předem dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Pokuď lze naskenovat jeho obraz a hra není imunní vůči jeho aplikaci,tak Ano.

hodnocení

0x
No pokud je dotaz jestli to jde, tak samozřejmě. Existují virtuální mechaniky které načtou virtuální DVD ( jeho ISO kopií ). Dál ve vysvětlování zajít nechci neboť ten, kdo si dokáže najít ISO soubor si už pak nemusí kupovat originalku a to už by byl návod k nelegální aktivitě.
still10k*

Nemusí to být nutně v konfliktu s morálkou. Existují tzv. no-cd patche, které umožní hru bez placky v mechanice. Není na tom nic špatného. Že to většinou používají piráti je jasné, protože to prostě umí *smich*

Ale jestli existuje podobná úprava i pro BF5 to nevím, mrknu se. U Battlefield 1 to jde.

Piráti :):) Mohl bych ti vyprávět. Já za žádnou hru v životě neplatil . Býval jsem VIP na největším warez portálu. Pak mě odešel počítač a na nový nebylo tak jsem koupil líný notes, přešel na Linux a přestal jsem pařit. Ztráta času.
still10k*

Jestli myslíš Warforum, tak já tam 2004 až 2005 moderoval. Asi bychom si mohli vyprávět vzájemně *smich* Škoda že už nepaříš, já furt. Jedna z mých prvních onlinovek byl SoF2: Double Helix, to jsem pařil ještě s Bradym (GOD Mr. Brady) po večerech *klik*

Nojo tam a ještě war4all. To byly časy. Dneska když tam vlezu tak jen čumím jak se tam mlaďáci mezi sebou hašteřej a fakujou. Za nás tam byla jiná atmosféra. Já měl nerači MOH sérii. Ale kvůli línýmu připojení jsem měl všechno na singleplayer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]