Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevím si rady - před 2 dny jsem si zakoupil nový herní notebook Asus GL703GE a včera jsem normálně notebook spustil první nastavení atd. a vše proběhlo v pořádku a dokonce jsem na něm byl celý den bez problémů.
Dnes ráno jsem notebook zapnul a vyskočilo mi - BIOS Utility - Advanced Mode
a uprostřed je nápis červeně ,,WARNING´´ a pod ním ,,BIOS upgrade is processing. Don´t turn off your computer.´´
Už to trvá celkem 1 hodinu a 30 minut a pořád se nic neděje...
Přijde mi že notebook tak nějak hučí pořád stejně ale jakoby se nic nedělo a mám strach s tím cokoli dělat, když je napsáno že nemám vypínat?
Můžete mi poradit co mám dělat?
To je divné, update BIOSu je většinou záležitostí vteřin, maximálně jedné minuty. Co se stane když zmáčknete klávesu Esc?
Zavolejte na helpline Asusu +420 552 302 313 ať vám řeknou, co s tím máte dělat. Oni vás nejspíš přepojí do OStravy do hlavního servisu Asus, vezme to nějaký technik a snad popradí. Hlavně to nevypínejte.. to by mohlo vést k nefunkčnímu BIOSu, tímpádem i celého stroje.
No nevím milí rádcové, proč by ten upgrade měl trvat tak dlouho? Tady bude nějaký problém, na něčem se to seklo, asi pomůže jen tvrdý restart a modlit se. Ale teď se používá Dual Bios, takže by se to snad mohlo povést. Za dvě hodiny máte nainstalované win ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.