Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress jak získat slevový kupón

Od: vasek30 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
na aliexpress se mi zobrazuje nabídka get cupon 2USD, odpočítává se tam čas okolo 60min.
Jak mohu získat ten kupón?
Když se odpočítal ten čas a já tak za 2-3 vteřiny na ten kupón kliknul, začal se znova odpočítávat.
Nemáte někdo s těmito kupóny?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
U většiny těch kupónů je v podmínkách Spend xx$ takže kupón dostaneš pouze v případě že utratíš těch xx doláčů na které je to vypsané. Pro nic za nic ti kupón nedají. To ti spíš dá kupón prodejce u kterého nakupuješ víckrát.

rv*
hodnocení

0x

Většina kupónů je na nákup v určitém obchodu a nad určitou hodnotu, takže obvykle je to nevyužitelné. Zřídka Aliexpress dává vlastní kupóny na všechno. Při nákupu něčeho dražšího je vhodné kliknout na stránce košíku před vlastní platbou na ikonku získání kupónu od prodejce a získaný kupón okamžitě uplatnit.

vasek30
hodnocení

Dobrý den,
Mám v košíku položku za 25USD, podmínka kupónu je myslím od 18USD, jak ho ale uplatnit? Před placením se mi tam nic neobjevilo.
A když se podívám na menu kupóny, odpočítává se tam vždy nějaký čas.
Myslíte, že mohu napsat prodejci aby mi poslal kupón?
Děkuji
rv*

Pokud prodávající nabízí kupóny, tak košík vypadá takto:

Aliexpress jak získat slevový kupón

still10k*
hodnocení

0x

Tyhle kupóny jsou jen pro nové uživatele.

Viz: sale.aliexpress.com/...

Aktuálně dávají 4$. Před pár dny dávali 10$

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]