Nejste přihlášen/a.
Při psaní adres do e-mailu v Seznamu se mi podle zadaných písmen nabízí příslušné adresy obsahující mnou použitou kombinaci písmen. Bohužel se objevují všechny adresy, které jsem kdykoliv v minulosti použil, i když z adresáře jsem je už vymazal. Jak se těchto již nepotřebných adres mohu zbavit?¨, aby se již nenabízely k použití?
Dobrý den. Až se Vám objeví při nabídce adresa, kterou chcete smazat, najeďte na ni kurzorem a vpravo klikněte na křížek, který se tam objeví. Poté potvrďte vymazání.
Ještě přidám obrázek. Když zadám např. w, objeví se adresy od w. Najedu na nějakou kurzorem, ona zrůžoví a mapravo ke křížek. Pokud na něj kliknu, objeví se okénko, ve kterém je dotaz, zda- li chci adresu opravdu odstranit. Kliknu na ano a už se mi při příštím zadání písmena w neobjeví. Je divné, že tam ten křížek namáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.