Ahoj Jelikož mě tato sféra internetu vždy neskutečně fascinovala a pořád mě láká tam lézt. Na svém primárním pc tam chodit nebudu to je moc rizikové. Napadlo mě že si seženu nějakou starou plečku na tyhle kraviny ale bojím se aby mi zo i tak nenapadlo třeba síť. Slyšel jsem dost hnusný příběhy jak někdo někoho pak stalkoval po návštěvě darkwebu a tak podobně. Tak se bojím aby nezjistili kdo jsem u když budu na jiném pc kde nebudou moje informace ale budu v síti společně s jinými pc. Jak to je?
Když lezete na střechu, vezmete si lano, když pod vodu, kyslíkovou láhev. Stejně tak je potřeba se chránit i na darkwebu. Jak? Starejte se. Učte se. Jinak to nejde. To, co potřebujete znát, se musíte naučit, ne postupovat podle návodu.
Když se budete chovat "normálně", tak se vám nic nemůže stát. Hlavně nikde na netu (hlavně darkwebu) nevykládejte, kolik máte peněz a co všechno máte, protože to je přesně informace, kterou rošťáci na netu hledají, když si tipují potencionální oběťi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.