Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
mám na Vás prosbu. Měl jsem na svém notebooku nainstalovaný internet, kdy jsem mohl připojit kabel v práci a automaticky jsem měl internet. Bohužel, jsem ho svou šikovností odstranil.
Poradil by někdo jak na instalaci?
Mám win 10, 64 bit
jde mi o to, že automaticky se připojil.
Děkuji rádcové.
Díval jsem se a ani vykřičník ani otazník se nezobrazují.
Můžu se připojit přes wifi a nebo přes kabel. Ale od zakoupení, byl již přednastavené připojení, kde stačilo šoupnout kabel a on se automaticky připojil. No a já to omylem vymazal. To připojení. Přes wifi pak jedině tam, kde je ta možnost. Ale v práci chci přes kabel. Wifi je pomalá.
bohužel nejede. Odstranil jsem přímo připojení v záložce Internet. Tudíž, budu muset to nahrát znovu. Pokud je to snadné jako instalace win XP, tak není problé, pokud ale to vyžaduje vyšší level, tak to budu muset dát ajťákovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.