Nejste přihlášen/a.
Mám Lenovo All - in - One s Win 10 Home, Firefox 63.0.1. Při prvním otevření Firefoxu, přesto, že mám v Možnostech nastavený vyhledávač Google jako Domovskou stránku, zobrazuje se mi hlášení "Je nám líto, máme nějaké potíže s obnovením vašich stránek." Ať zkouším co zkouším, potíže se objevují každý den. Na Firefox jsem psal, ale zatím neodpověděli. Neporadí někdo? Chybovou stránku posílám v příloze. Díky
Skoro bych řekl, že se ten Firefox korektně neukončuje, ale končí "spadnutím"/"odstřelením" programu. Když máš v prohlížeči otevřené nějaké stránky a on z nějakého důvodu "spadne", při opětovném spuštění se pokouší obnovit poslední stav, tzn. otevřít všechny panely se stránkami tak, jak to bylo před pádem. Tomu říkají "obnovení relace". A u tebe se o to zřejmě pokouší, ale nedaří se. Je otázkou, proč se o to pokouší. Důvody mohou být různé. Obnova relace se dá ovlivnit v nastavení, tak se podívej, jestli se to nedá nějak vhodně přenastavit. Nebo bych i zkusil Firefox odinstalovat a znovu nainstalovat.
To není chybné načítání Googlu ve Firefoxu. Jde o nabídku obnovení poslední relace (otevření všech panelů, které byly otevřeny před posledním uzavřením či pádem Firefoxu).
Kliknete-li na tlačítko "Obnovit relaci", obnoví se poslední panely.
Chcete-li začít novou relaci, klikněte na "Začít novou relaci". Nebo kliněte do adresního řádku a napište adresu webu, který chcete otevřít. Např. www.google.com
Chcete-li problém do budoucna odstranit, ukončujte Firefox takto: Soubor > Ukončit (poslední řádek nabídky). Ani vyčištěním cache a cookies nic nepokazíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.