Nejste přihlášen/a.
Nahrávám si videoklipy na videorekordér panasonic s pevným diskem. Snadno vymaži reklamy. Dá koupit nový, ale nemá české menu a není určen pro český trh. Zkouším nahrávat přes satelitní přijímač technisat a potom mazat reklamy. Je to moc složité.
Neexistuje nějaký přístroj, který snadno maže reklamy?
Děkuji moc za radu
Vávrová
Jsou různá mediální centra ... určitě by se dalo něco koupit. Stačí mít peníze.
Kolik chcete investovat?
A soukromý dotaz - když nahráváte, dívá se na to pak vůbec někdy někdo? Já měl doma video a snad 200 kazet. Pak dvd rekorder... teď HDD - a i když mám třeba 40 filmů k dispozici, prostě to časem smažu, protože to nikdy nebudu mít čas sledovat.
Píšete "nahrávám", tak nahrávejte, pokud to funguje. Já také ještě občas nahrávám (rekorder Sony). Pokud narážíte na nový systém, není problém koupit settopbox a nahrávat dál. Více ale už používám televizní kartu v počítači a nahrávám do počítače, kde pak pomocí aplikace reklamy také vystřihnu, nebo rovnou stáhnu film bez reklam. Dál už je pak na vás co s filmem uděláte. Já např. ukládám filmy do předem vytvořených složek na mém NAS serveru, nebo občas vypálím na DVD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.