Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
asi před měsícem mi na mém notebooku začal zlobit prohlížeč Google chrome. Neustále mi vyskakovala chybová hláška a když jsem šla na You-Tube tak po cca 3 s spadnul. Rozhodla jsem se ho tedy přeinstalovat . Po nové instalaci fungovalo vše bez problémů akorát se mi poté každé ráno když zapnu notebook objeví v pravém horním rohu : Váš prohlížeč je zastaralý .Když kliknu na přeinstalovat stahne se soubor a když na něj znovu kliknu objeví se mi pokaždé : Ajéje tady se něco nepovedlo . Chtěla jsem ho tedy znovu přeinstalovat , ale když jdu klasicky do Ovládaci panely- Programy - odinstalovat nikde se mi ikona Google chrome neobjeví . Zkoušela jsem i jiný postup Start- nastavení- aplikace- ale ani tam se neobjeví Nakonec jsem ještě stahnula program Revo Uninstaller ale výsledek stejný. Podle toho to vypadá jako , že chrome v pc vůbec není , ale když kliknu na hlavním panelu na jeho ikonu normálně naběhne
Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?
Předem děkuji za radu
Zlata
Zkuste "manuálně"odebrat soubory prohlížeče Chrome. Je pravděpodobné, že máte nějak poškozenou instalaci a když nový instalátor při spuštění kontroluje předchozí verze v systému, tak narazí na nějakou chybu buď v souborech, nebo v registrech Windows.
Propátrejte systém a manuálně odstraňtě všechny složky a soubory, které od Google najdete.
Například:
C:Program Files (x86)Google
C:UsersnázevvašehoprofiluAppDataLocalGoogle
...
.
Poté spusťte CCleaner, promažte s ním i registry (CCleaner to umí víceméně šetrně) a pak zkuste zase instalaci Chrome. Stáhněte si offline instalačku ať to máte rychle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.