Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome- nejde odinstalovat

Od: zlata* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

asi před měsícem mi na mém notebooku začal zlobit prohlížeč Google chrome. Neustále mi vyskakovala chybová hláška a když jsem šla na You-Tube tak po cca 3 s spadnul. Rozhodla jsem se ho tedy přeinstalovat . Po nové instalaci fungovalo vše bez problémů akorát se mi poté každé ráno když zapnu notebook objeví v pravém horním rohu : Váš prohlížeč je zastaralý .Když kliknu na přeinstalovat stahne se soubor a když na něj znovu kliknu objeví se mi pokaždé : Ajéje tady se něco nepovedlo . Chtěla jsem ho tedy znovu přeinstalovat , ale když jdu klasicky do Ovládaci panely- Programy - odinstalovat nikde se mi ikona Google chrome neobjeví . Zkoušela jsem i jiný postup Start- nastavení- aplikace- ale ani tam se neobjeví *zed* Nakonec jsem ještě stahnula program Revo Uninstaller ale výsledek stejný. Podle toho to vypadá jako , že chrome v pc vůbec není , ale když kliknu na hlavním panelu na jeho ikonu normálně naběhne *ee*

Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?

Předem děkuji za radu

Zlata

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

1x
Pokud máš Windowsy a počítač nebo notebook, klikni pravým "myšítkem" na ikonu Chromu a z nabídky vyber vlastnosti a z další nabídky umístění souboru. Po dohledání ve složce by měl soubor jít odstranit. Otázkou je, jestli neproběhla částečná instalace, ta se většinou neuloží a nedá se dohledat(pro běžného uživatele). Ještě by šlo zadat do hledání/search/okénko s lupou výraz Chrome a podle umístění odstranit.

still10k*
hodnocení

0x

Zkuste "manuálně"odebrat soubory prohlížeče Chrome. Je pravděpodobné, že máte nějak poškozenou instalaci a když nový instalátor při spuštění kontroluje předchozí verze v systému, tak narazí na nějakou chybu buď v souborech, nebo v registrech Windows.

Propátrejte systém a manuálně odstraňtě všechny složky a soubory, které od Google najdete.
Například:
C:Program Files (x86)Google
C:UsersnázevvašehoprofiluAppDataLocalGoogle
...
.
Poté spusťte CCleaner, promažte s ním i registry (CCleaner to umí víceméně šetrně) a pak zkuste zase instalaci Chrome. Stáhněte si offline instalačku ať to máte rychle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]