Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radio Sure - kompatibilita

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Mám notebook ACER ASPIRE 7720G, na který jsme naistalovali WIN 7 Pro. Rád poslouchám internetová radia a vždy jsem používal Radio Sure. Nyní jsem ho tedy nainstaloval a k většině stanic se nemohu připojit. Hraje mi jedině ČR Radiožurnál a ještě pár stanic. Závada se neodstraní, ani když ve vlastnostech programu nastavím kompatibiltu s WIN7. Mám shánět nějakou starší verzi aplikace nebo je nutný nějaký zásah v registrech Windows nebo to vůbec nepůjde a budu muset najít jinou aplikaci?

doplněno 10.11.18 23:08:

1) Problém nekompatibilitou Radia Sure jsem vyřešil tak, že poslouchám radio na webu Online Radio Box. Je jich tam spousta a hraje to velmi dobře.

2) Problém se sluchátky a starou verzí bluetooth jsem vyřešil zakoupením USB bluetooth 4.0 dongle za 153,- Kč

Dporučuji tato řešení všem !

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já bych teda než instalovat zbytečnou aplikaci rači pouštěl radio přes prohlížeč ze stránek ABradio.cz tam je výběr dostatečný. Pokud by mi šlo o nějaký program s equalizerem, udělal bych si databázi adres svých oblíbených rádií jako M3u soubor a ten otvíral VLC playerem. To samozřejmě neni podminka. Soubory m3u otvírá i windousácký přehrávač.
hodnocení

To je dbrá rada. S tím Radio Sure už jsem to vzdal a našel jsem na webu Online Radio, kde je spousta stanic a nic se nemucí instalovat. To Tapin Radio je shareware a musel bych ho stále znovu a znovu instalovat a navíc se mi nelíbí jeho skin. Mám ale ještě jeden problém a to se sluchátky bluetooth. PC je vidí, jsou nainstalované, připojené, všechny služby jsou zatržené, na kartě zařízení pro přehrávání jsou vidět a hrajou, ale ve skutečnosti jsou němé. Nevíte, v čem by mohl být zakopaný pes?

jdukolem

infosoft.sk/...Free a dokonce portable verze

hodnocení

Po stažení z těch slovenských stránek mi to hází chybu, že se nerozbalil soubor setup.exe.

jdukolem

Více neporadím,já to instaloval před x léty.

jdukolem
hodnocení

0x

Cvičně jsem nainstaloval portable verzi,na W7 jede,spustí jen některé stanice.Dobré zkušenosti mám s Tapin radiem

raimersoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]