Nejste přihlášen/a.
Mám notebook ACER ASPIRE 7720G, na který jsme naistalovali WIN 7 Pro. Rád poslouchám internetová radia a vždy jsem používal Radio Sure. Nyní jsem ho tedy nainstaloval a k většině stanic se nemohu připojit. Hraje mi jedině ČR Radiožurnál a ještě pár stanic. Závada se neodstraní, ani když ve vlastnostech programu nastavím kompatibiltu s WIN7. Mám shánět nějakou starší verzi aplikace nebo je nutný nějaký zásah v registrech Windows nebo to vůbec nepůjde a budu muset najít jinou aplikaci?
1) Problém nekompatibilitou Radia Sure jsem vyřešil tak, že poslouchám radio na webu Online Radio Box. Je jich tam spousta a hraje to velmi dobře.
2) Problém se sluchátky a starou verzí bluetooth jsem vyřešil zakoupením USB bluetooth 4.0 dongle za 153,- Kč
Dporučuji tato řešení všem !
To je dbrá rada. S tím Radio Sure už jsem to vzdal a našel jsem na webu Online Radio, kde je spousta stanic a nic se nemucí instalovat. To Tapin Radio je shareware a musel bych ho stále znovu a znovu instalovat a navíc se mi nelíbí jeho skin. Mám ale ještě jeden problém a to se sluchátky bluetooth. PC je vidí, jsou nainstalované, připojené, všechny služby jsou zatržené, na kartě zařízení pro přehrávání jsou vidět a hrajou, ale ve skutečnosti jsou němé. Nevíte, v čem by mohl být zakopaný pes?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.