Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cpu výkonnost

Od: lunos* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, prosím můžete mi poradit nejvýkonější z tohoto seznamu procesorů? díky mockrát

asus.com/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíš Q6700. Ovšem je možné, že bude třeba flešnout BIOS.

doplněno 07.11.18 19:18:

@ernie: X6800 je dvoujádro, Q6700 je čtyřjádro. Rozdíl ve frekvenci je zanedbatelný.

doplněno 07.11.18 19:19:

Jsi rychlejší než já:-D

hodnocení

0x
Core 2 Quad Q6700Ale jsi si vědom, že je to technické muzeum?

Po opravě se shodnem se @satam ,jistěže

lunos*
hodnocení

Jasan že jo, stavím to dětem ze zbytků co mi tu za ta léta pobylo a chybí mi procesor...dětem...tudíž mi jde především o hraní her, díky vám za rady, dík

lunos*
hodnocení

áááá poklady :) právě jsem ve starý škatuli vyštrachal Core 2 Duo E6600. Má cenu shánět po bazoši Q6700 či bude rozdíl zanedbatelný?

Zkus ho. Začít shánět můžeš kdykoli;)

Co tam bude za grafiku?

lunos*
07.11.18 19:59
hodnocení

Gtx 260

hodnocení

0x
Ebay to jistí s cenou 50,- vc. Pošty

still10k*
hodnocení

0x

Výkonem bych spíše doporučil Q6600. Já ho také kdysi měl. Spolu s chladičem Noctua NH-D14 a výbornou deskou jsem ho dostal na hranici výkonnosti Q9550. S průměrným chlazením a průměrnou deskou (cca vaše podmínky) by se dal s citlivým přístupem dostat na stabilní výkon srovnatelný s defaultním stavem Q9400.

Q6700 je nic, radši pořiďte Q6600 a mrkněte po netu, o tomto procesoru jsou popsané stohy a stohy stránek, je to legenda mezi procesory :)

sbazar.cz/...
pc.bazos.cz/...

doplněno 07.11.18 23:15:

Chybka se vloudila. Oprava: Q9400 -> Q8400
... výkon srovnatelný s defaultním stavem Q8400.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]