Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB - disk nezobrazí se

Od: elisa24® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte prosím, co může být za problém, že se nezobrazí UBS-disk? Je to diktafon ve flashce. Svítí, ale složka tam není. Nejde to na třech pc. Zkoušela jsem restartovat pc, odinstalovat všechno v řadičích UBS (správce zařízení) a vyhledat změny hardwaru ve správci zařízení. V těch řadičích mám 3 položky s diskem v USB konektoru i bez něj (nevím, jestli se tam má zobrazovat další při vložení flashky). Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to je nějaké zařízení do portu USB (a nikoliv pouhá flashka), tak může nejdříve vyžadovat instalaci ovladačů. Máte k tomu instalační CD? Jaké to je přesně zařízení a pro jaký OS? Zdravím!

doplněno 07.11.18 17:40:

elisa24 - takže, žádný SW k ovládání to nepotřebuje a funguje to jen pro ukládání souborů? A kde je ten diktafon? Obnovení systému směrem vzad nepomohlo?

doplněno 07.11.18 21:00:

elisa24 - zřejmě to dosloužilo, už to jen svítí a opravit to nepůjde (což se u flashky stává často). Jinak viz odkaz, ale když to nepotřebuje ovladač nebo jiný obslužný SW, tak to asi nemá význam zkoušet.

servispckupka.cz/...

hodnocení

Funguje to stejně jako flashka, už jsem to v tom pc měla, fungovalo to 10 měsíců, naposledy jsem to bez problému používala o víkendu.

hodnocení

Je to diktafon a pak se to strčí do pc, nahrávky jsou tam uložené a je to jak flashka. Co je obnovení systému směrem vzad? Jako na celém pc? Teď jsem zkoušela čtvrtý pc a nic.

tomas11*
hodnocení

0x

zkuste - nechat flešku v PC a vypnout a zapnout , - tedy né jen restart

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]