Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoručený email

Od: alena* odpovědí: 3 změna:

Nejde doručit email na jednu danou adresu. E-mail zůstává v rozepsaných a stále načítá. Ostatní adresy bez problémů.

Pro mě nedoručitelná adresátka přijímá od všech emaily, jenom ne ode mne. Tvrdí, že mou adresu nemá zablokovanou.

Prosím, kde je chyba.

Děkuji za pomoc. Alena

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ať vám adresátka napíše mail a zkuste na něj přímo odpovědět.

hodnocení

0x

Zkontroluj si důkladně adresu na kterou se to snažíš posílat - není tam ještě nějaký nepatřičný znak? Mezera, tečka, skobička?

hodnocení

0x

Je to jen elektronika, taky už se mě to stalo. Adresát je na portálu Tiscali. Vše fungovalo normálně, jen ode mne mu zprávy nechodily. Taky jem myslel, že tam má nějakej zádrhel. Za pár dní se to upravilo samo. Ale stalo se to víckrát, vždy na tomto portálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]