Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jednoho dne jsem zapla počítač, otevřela prohlížeč a prohlížeč mě odmítl pustit na stránky, kde jsem předtím mohla běžně. Např. Facebook, seznam.cz, Google, atd. K některým jsem mohla dát "Add exception", ale u většiny to nepomohlo. Zkusila jsem to na Firefoxu i na Exploreru.
Zkoušela jsem si pomoci videy, ale ta nepomohla.
Měla jsem hodně málo místa na C://, tak je možné, že to mělo nějakou spojitost. Třeba se něco neupdatovalo, nebo dělá potíže Bitdefender. Nevím. Každopádně aboutconfig mi nepomáhá.
Máte pro mě nějaké řešení, prosím?
Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER
Váš popis je trochu zmatený, neumím si přesně představit vaši situaci. Zkuste nainstalovat ještě další prohlížeč, třeba Chrome google.com/... jestli to v něm nebude lepší. Nemáte ve svém okolí někoho zdatného v PC? Možná bude třeba trochu vyčistit a vyladit systém. Zkuste někoho požádat, aby se vám na to podíval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.