Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miniaturní PC k TV - jen pro WOT

Od: garz odpovědí: 5 změna:
Rád bych si koupil do obýváku k TV nějaké miniaturní PC, které by zvládnulo hru World od tanks v rozlišení full HD (ideálně 4K). Nic jiného než WOT tam nebude.
doplněno 07.11.18 14:22: Čím menší bude, tím lépe.
Cenový limit mám cca. 10tis.Kč.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

06.11.18 19:09
hodnocení

1x
Miniaturní PC k TV - jen pro WOT

Tv boxy už běžně ve 4k běží. Jenže na Androidu běží andro verze wotBlitz. Kdybys chtěl hrát klasiku, musel bys vybrat takové androidí miniPC na které jde hodit linux. Z toho by už pak WOT neměl být problém.

To bych ten běh v plný detailový palbě chtěl teda vidět :)

Jo, s tím nemůžu sloužit. Mám televizi jen HDready takže kvalitu posoudit nedokážu, ale 4k videa dokáže taková malá mrcha spusti ani necuknou a to mám fakt lowend s cenovkou pod litr. Herní výkon a výkon pro zpracování videa asi nebude to samé ale věřil bych tomu že tv box to zvládne stejně dobře jako mobily kolem 6000 ze kterých je záběrů o funkčnosti na youtube dost.

hodnocení

0x

Raspberry ti v 4K nepojede. Čo si Kefalín predstavujete pod takým pojmom miniaturní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]