Nejste přihlášen/a.
Po restartu PC se objevila chybová hláška Access 2010 CZ:
" Automatická konfigurace aktuální verze aplikace Microsoft Access se nezdařila. Databáze pravděpodobně nebude pracovat správně. K této situaci může dojít, pokud nemáte potřebná oprávnění k instalaci aplikace Microsoft Access do počítače."
Hledal jsem a nasel, ze by to mel opravit posledni patch Win10 na kterych to jede, ale bohuzel ani poinstalaci nejnovejsich zaplat to porad nemuzu rozjet. Ostatni programy z baliku Office Premium 2010 CZ jedou, jen ne tento Access. Chtel jsem nejak opravit samotnou instalacku, ale bohuzel to nejde. Originalni seriove cislo mam, ale nemam instalacky k te verzi. Byla predinstalovatna. Co ted?
Opravit instalaci bez instalačky není totiž potřeba -> Start-> napsat přidat odebrat programy -> spustit -> vyhledat MS Office -> kliknout na Upravit -> a v dalším okně kliknout na Opravit
Bohuzel k teto volbe se prave vubec nedostanu - problikne predchozi okno, kde je
Pockejte nez instalacni program pripravi potrebne soubory... a okamzite to spadne na hubu
Tak jsem se rozhodl to vyresit odinstalaci ale v 1/3 procesu to zahlasi, ze se odinstalace nezdarila a je treba to restartovat. Po restartu se situace opakuje porad dokola Takze novy problem - jak to eventualne odinstalovat?
Využijte Microsoft uninstal utility -> support.office.com/...
Pokud ani microsofti uninstaler bude hlasit chybu, budete muset odebrat office ručně viz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.