Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač na sluchátka

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Dostal jsem od syna bluetooth sluchátka typ MDR -ZX330BT. Mám notebook s OS WIN 7. Bluetooth sluchátka najde, zobrazí, ale je u nich žlutý trojúhelník s vykřičníkem a hláška, že není správně nainstalován ovladač. Když dám odstranit potíže, ta to napíše, že se nepodařilo ve WIN Update ovladač najít. Poradí někdo, jak sluchátka připojit nebo je musím vrátit do obchodu?

doplněno 04.11.18 12:35:

Tak už to syn dal dohromady. Pro vaši informaci problém byl ne s ovladačem pro sluchátka, který vlastně neexistuje, ale s ovladači bloutooth. Musel tam nainstalovat nějaký, který je kompatibilní s WIN7.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Na stránkách výrobce jsem žádný ovladač nenašel. Máte to správně spárované?
Projděte si tento doporučený postup: sony.com/...

Také se podívejte na tento thread: answers.microsoft.com/...

brep
hodnocení

2x

V dnešní době už sluchátka ovladače nemají. Existuje plug and play, takže ovladače už nepotřebuješ. Jediné co potřebujete jsou ty správné ovladače na bluetooth.

hodnocení

To jsme přesně zjistili *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]