Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otvírání prohlížeče Google

Od: jsfvsk2* odpovědí: 7 změna:

Dnes jsem se setkal s nevysvětlivým úkazem při otevírání prohlížeče Google. Tento prohlížeč nejde otevřít ze spodní lišty ani z plochy přes ikonu. Samozřejmě se mi neotevřou rovněž ikony na ploše, které pracují přes tento prohlížeč. Prohlížeč Edge mi funguje okamžitě. IE nepoužívám, protože je velmi pomalý a dost poruchový s častýmí hláškami-webová stránka neodpovídá nebo ukončit skript. Používám program Avast Cleanup Premum a současné vyladění mám 95%. Předtím jsem s Googlem takové problémy neměl. Restart PC nic neřeší. Můžete mi vysvětlit v čem je příčina a poradit mi jak dál postupovat? Děkuji. Pepa

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych poradil ještě jednu věc a to smazat ( případně jen pro pokus přejmenovat ) složku s profilem. Chrome si vytvoří novou při dalším startu. Mě se tak podařilo vyřešit dlouho pro mě neřešitelný problém. Zřejmě při běžné odinstalaci zůstává složka s profilem nesmazaná, proto běžná přeinstalace neřešila můj problém.Je ve win10 tady: C:UsersuživatelAppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault

jsfvsk2*
hodnocení

Přeji dobrý den. Váš příspěvek mne velmi zaujal a intiutivně jej pokládám za správný. Bohužel nejsem tak zběhlý v IT a tak Vás prosím o podrobnější návod jak postupovat. Takový manuál pro neznalce jako jsem já.

Děkuji za Vaši trpělivost a laskavost. Pepa

Děkuji za důvěru :). Zase takový odborník nejsem, rozhodně IT není mým každodenním chlebem. Ale napadla mě ještě jedna možnost, jak vyzkoušet, jestli je můj nápad vůbec pro Vás k něčemu - zkuste si do Chrome přidat dalšího uživatele. Vytvoří se také nový profil a můžete hned vyzkoušet, jestli zmizí problémy, které s prohlížečem máte. Akorát nevím, jak pak fungují odkazy z plochy a lišty - asi si budete muset vždy vybrat uživatele. Postup, jak jej přidat, je dobře popsán tady support.google.com/... .

jsfvsk2*
hodnocení

Dobrý den. Představte si, že dnes mi Google Chrome funguje perfektně a to otvírání prohlížeče i zástupci na ploše fungující přes tento prohlížeč. Neumím si to nijak vysvětlit. Přesto děkuji za Vaši pomoc. Pepa

hodnocení

0x
Zkusil bych jako první reinstalovat program.

hodnocení

0x

Dobrý den. Možná by pomohla odinstalace a následně nová instalace prohlížeče. Nebo zkusit obnovu systému.

iz*
hodnocení

0x

Já bych také poradila přeinstalaci prohlížeče. S novým profilrm jsem to zkoušela také, ale přeinstalace je podle mne lepší. Hlavně si před ní nezapomeňte zazálohovat oblíbené položky (nebo jak se to v Google Chrome jmenuje).

Ikonami na ploše, které pracují přes tento prohlížeč, míníte nějaké zástupce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]