Nejste přihlášen/a.
To byla teplovodivá guma. Ideální je sehnat originál, protože tu mezeru těžko vyplníš něčím teplovodivým. I když možná by pomohl kousek na míru opracovaného měděného plechu a z obou stran natřít pastou.
Nejspíš ne. Bude to přímo náhradní díl pro ten typ NTB.
@ernie: Hochu, odpovídej prosím tazateli, já jsem se tě na nic neptal, abys mi odpovídal! Takže na mne reaguj maximálně komentářem!
Co se teplovodivé fólie týká, máš pravdu. Ale druhá pravda je, že pro konkrétní typy notebooků se občas tyto fólie rovněž dodávají již tvarované jako náhradní díl.
Všechny povrchy (procesoru, grafiky, chladičů) opatrně očistěte od všeho bordelu (gumy, pasty, prostě všeho) a naneste novou vrstvu. V normálním případě stačí bílá pasta za čty/..., ale jestli se potýkáte s přehříváním, kupte radši lepší pastu, poradí vám určitě v obchodě. Já mám rád tuto: czc.cz/... Není drahá a je to vysoká kvalita od rakušáků. Kvalitní pasta může udělat rozdíl 5-10 stupňů C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.