Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chceme přejít k jinému poskytovateli internetu, u toho současného je ale výpovědní lhůta 2 měsíce. Je možné odstoupit ihned? Třeba po dohodě?
Děkuji
Smlouvu uzavírají obě strany dobrovolně, tzn., že se dobrovolně zavazují k dodržování sjednaných podmínek.
Odstoupení od smlouvy přichází v úvahu obvykle v případě, že jedna ze stran neplní to, k čemu se zavázala. Pokud jste si ve smlouvě sjednala dvouměsíční výpovědní dobu, budete ji nejspíš muset dodržet.
Další možnost ukončení smlouvy je písemná dohoda > ovšem ta je možná pouze v případě, že s návrhem souhlasí i druhá strana.
Já jsem se v červenci dohodla se svým poskytovatelem o změně tarifu a protože jsem musela dát písemnou výpověď a nebylo jisté, jak rychle ji pošta doručí, nabídl mi poskytovatel pro případ, že by se smlouvy částečně překryly, u stávající smlouvy slevu na další měsíc. >> To je další možnost > pokusit se nějak domluvit s tím, ke komu přecházíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.