Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr SSD disku

Od: rudy63® odpovědí: 7 změna:

Prosím můžete mi poradit jaký vybrat SSD disk do notebooku jako II. Nabízí se alza.cz/... a alza.cz/... . Jiným návrhům se nebráním.

NB:ACER Aspire E15,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych si vybral Crucial (je prý v SSD velmi dobrý). WD upřednostňuji pro "normální" (plotnové) HDD. Zdravím!

still10k*
hodnocení

0x

Já preferuji Samsung Evo. Mám s nimi dlouhodobou zkušenost, oblíbil jsem si tuto značku a řadu.
Aktuálně doporučuji tento: czc.cz/...

krtek66
hodnocení

0x

u nás práci dávají ty s tím "papouškem" teď si za boha nevzpomenu na název...a taky dobry

still10k*

"s papouškem" jste mi dal brouka do hlavy, nenapada mne nic s papouskem. Nemyslite Adata? Ten ma ptaka v logu.
Nebo Patriot, ten sice nema ptaka v logu, ale nazev je podobny slovu "parrot", coz je angl. papousek.

Výběr SSD disku
krtek66

jo tohle...*smich* nevím proč jsem napsal papouška místo ptáka*co**hi*:-D

still10k*

ja si to myslel, barevny ptak - logicky papousek *smich*

hodnocení

0x

Vůbec bych se nebál Polska .. dnes už se všechno dělá v Číně nebo Polsku... Já jsem zatím spokojen s Patriot Burst. Dokonce má i prodlouženou záruku, tak si asi věří.

Z těch dvou asi Crucial, ale ne od mimozemšťana.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]