Nejste přihlášen/a.
Tento rozvod používá UPC. Kabel vlevo (DATA) vede někam dál, do jeho konce je potřeba napojit jejich modem. Obraťte se přímo na UPC.
mimochodem, UPC míval dost špatnou pověst, co se odhlášení plateb přes SIPO tejče při vypovězení smlouvy, vůbec netušim, jestli to ještě platí, ale já bych si UPC radši na SIPO nepřihlašoval (na SIPO si sice plátce odchozí platbu přidává, ale nemůže ji odhlásit, to může udělat jen příjemce platby, takže když nereaguje, zbejvá už jen přestat platit přes SIPO všechno, a poukazovat jednotlivý platby jinak)
a ještě mimochodem, kdysi, ale to už je hodně dávno, existovaly i firmy, co v případě lina jako jedinou možnost připojení kabelu nabízely přicvaknutí sponkou do pásky kolem lina na rozhraní podlahy a zdi (podle mě celkem velká prasárna), to už teda nejspíš neplatí, ale radši bych se dopředu na způsob vedení kabelu a řešení průchodu přes dveře zeptal... (i když to neni váš byt, koneckonců už i kvůli majiteli)
(a čistě můj názor - ne smlouvy na dobu určitou (tj. obvyklé dva roky), sice by už aspoň nemělo platit jejich automatické obnovování (pokud zákazník prošvihnul dost úzké okno pro výpověď), ale i tak...; ale jak píšu, to je můj názor, kterej nikomu nechci nutit, ani ho obšírnějc vysvětlovat)
Tou zásuvkou je běžně myšlena telefonní zásuvka, T-Mobile využívá stávající telefonní rozvody pro přenos internetu po drátu.
Jak už tu bylo zmíněno, oslovte lokální poskytovatele internetu, někdy je místní wifi provider s anténou na komíně lepší a levnější než pevný od T-mobile, či O2.
Samozřejmě pokud máte možnost mít net od UPC, tak neváhejte. I přes špatné zkušenosti některých lidí (většinou okolo problémů s platbou) se jedná o nejkvalitnější internet v Česku.
Ano, kvalita internetu od UPC nemá v Česku konkurenci. Já jsem odešel od UPC jen proto, že jsem nesnášel neustálé (každoroční) žebrání o přiměřený tarif a arogantní jednání jejich pracovníků. Jelikož nejsem super náročný, mám wifi internet od místního poskytovatele za velice rozumnou cenu. Signál je stabilní, bez výpadků a výkyvů, takže si nestěžuji a jsem spokojený.
Já bych právě spíš oslovil ty lokální poskytovatele. Můžou mít levnější a rychlejší připojení než UPC či T-Mobile. Přímým dotazem nebo i na jejich stránkách po zadání adresy zjistíš dostupnost. Když je v domě UPC, jistě tam bude i někdo jiný, podívej se po sklepě nebo po chodbách, třeba jejich skříňku najdeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.