Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohou prarodiče sledovat mou inter. historii?

Od: lida17let odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit :) Jde o toto - doma k surfování po internetu a tak používám google chrome (na mém notebooku). Když jsem u prarodičů, používám jejich počítač, kde je prohlížeč Explorer (nevím jestli je důležité, jaké prohlížeče požívám, ale raději to píšu). A nedávno jsem si všimla něčeho divného - doma na notebooku jsem navštívila různé stránky a když jsem na ně chtěla jít u prarodičů na počítači a zadala jsem do vyhledávání klíčová slova, sama se mi nabídla, jako že jsem je už zadávala. To mi nepřišlo divné, ale postupně jsem zjistila, že každý odkaz, na který jsem klikla doma, je navštívený i na pc. Každou stránku jako bych navštívila na obou místech najednou :). A když na něco kliknu na pc u prarodičů, tak se mi to zase na notebooku ukáže jako že jsem na to klikla tam, i když neklikla. Když se podívám do historie doma nebo u prarodičů, společnou jí nemáme. Tak o co tedy jde?

Nepoužívají nějaký speciální program, aby sledovali, na co klikám a na jaké stránky chodím? Ještě nikdy jsem neviděla, že by počítače byly takto "propojené". Normální to určitě nebude :)

Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

2x

A nemáš účet na Google a nepřihlašuješ se pod ním u sebe i prarodičů? Protože google to tak teď dělá. Já například jsem v práci, zadám něco do googlu a doma, když to pak chci hledat zase, tak už po napsání prvních pár písmenek mi to nabídne hledaný výraz, který jsem hledal v práci. A naopak. A tak je to i na YouTube například, který je dnes přes Google "svázaný" pod jedním účtem.

lida17
hodnocení

No jó, máte pravdu :D :D :D Takže je to vlastně úplně jednoduché, a já v tom hned hledala sledování :D Děkuji :)

michaltopic*

Pár lidí to asi taky "vyděsio" :)

joudic*
hodnocení

0x

A neni lepsi u prarodicu chodit jen na slusne stranky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]