Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi odesílání souborů z mobilu na me

Od: daliborosoha odpovědí: 1 změna:

Dobrý den jestli je tu někdo kdo rozumí mobilům i počítačům tak bych se rád zeptal na jednu otázku. Ještě nedávno mi v mém mobilu Lenovo A 1000 fungovalo odesílání MMS zpráv tedy fotek a obrázků na meily a tedy i na můj email i přesto že jsem nebyl připojený na internet. Když něco odesílám i na můj meil tak se mi zobrazí že zpráva mms úspěšně odeslána a vše mi naznačuje že je to v pořádku odeslané a pak když si to zkontroluji na počítači v meilu, tak tam nic nemám. Mám Vodafon a operátorovi se nemohu dovolat a vždycky mi to odečte z účtu když to posílám z mobilu na meil a nic mi tam nedorazí! V čem může být problém? Mám android 5 a ten by už tyto věci měl mít v caiku! Když cokoliv se pokouším stejným způsobem poslat přes Wifi sít tak mi to zobrazí odesílání a pak odesláno a zase nic tam není na tom mém meilu když to zkouším jak to funguje! Je problém v telefonu a nebo u operátora? Proč mi to ukazuje že mms zpráva úspěšně odeslána když tam nic doručené nemám? Telefon mám ještě v záruce mám navštívit prodejce s tímto problémem? Může být problém v Softwaru? Moc děkuji za vaši odpověd a s pozdravem Dalibor.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Pozor na rozdíl mezi úspěšným odesláním a úspěšným doručením. Oznámení, že zpráva byla úspěšně odeslána neznamená, že byla také úspěšně doručena.

Nevím, v čem je problém, ale tipuji, že bude spíše u Vodafone.

Mám v e-mailu nastaveno přeposílání došlých zpráv na dvě čísla > jedno u Vodafone, druhé u T-mobile.

Odesílání na T-mobile funguje (pokud operátor "neusne") téměř vždy.

Na Vodafone mi chodí jenom zprávy bez příloh. Jakmile dostanu zprávu s přílohou, dostanu do schránky vyrozumění, že se zprávu nepodařilo odeslat. Na mobil nepřijde nic.

Zdá se mi, že Vodafone má problém s přílohami. T-mobile doručí textovou část zprávy bez přílohy, Vodafone ze zprávy s přílohou nedoručí nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]