Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit, kam stahovat soubory?

Od: krkovicka* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den.Mám prohlížeč google chrome.Při stahování z uložto se mi automaticky stáhne film někde do nějaké složky v počítači.Ani se mě to nezeptá kam to chci stáhnout.Pak to hledám a musím znovu přetahovat na flash disc.Zbytečná práce.Prosím nevíte někdo jak tomu zamezit nebo je to tím googlem?Ie mi to nedělal.Jde o to že mám málo místa na disku a vše se mi tam ukládá automaticky jako hudba a filmy.Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

1x

juldab*
hodnocení

0x

Ztahovat rovnou na flash se nechá a le moc bych to nedoporučovat. Jednou tam flash nedáš a nastaení se ti vynuluje.

iz*
hodnocení

0x

Každému prohlížeči (tedy i Chrome) lze nastavit, kam má stažené ukládat, případně je možné nastavit, aby se prohlížeč pokaždé zaptal, kam má soubor uložit.

doplněno 26.11.12 15:57:

Oprava: ... zeptal ...

krkovicka*
hodnocení

No právě ale kde.Teď jsem zase na cestách takže zkusim to zítra ráno podle výše odpovědi.Děkuji.ps.na nic se mě neptá:-D
praivo*

Otevři si nastavení prohlížeče kliknutím sem. Pak najdi něco jako "stahování"(mám EN verzi). Tam můžeš změnit výchozí umístění, nebo si zaškrtnutím políčka zvolit, aby se tě při každém stahování ptal, kam to uložit.

Jak nastavit, kam stahovat soubory?
blesk16
Pod křížkem máte takový 3 čárky, na to klikněte a dejte nastavení. dole je Zobrazit rozšířená nastavení... a sjeďte dolů a tam máte kolonku stahování, tam si nastavte kam se to má ukládat.

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

do vyhledávacího pole nahoře zadejte chrome://settings a poté jeďte kolečkem myši dolů .Dejte ,,Zobrazit rozšířená nastavení....A vyberte bod stahování.Zde už si podle potřeby nastavíte,kam chcete soubory stahovat.Je zde i možnost,že se vás prohlížeč předem zeptá,kam chcete soubor stáhnout.

hop®
hodnocení

0x

Krkovičko, mohu být opět upřímný?

Používáte Chromáka přes varování více rádců - nemyslím teď jenom jednoho našeho bývalého kolegu - pak Vám tedy asi není pomoci...

krkovicka*
hodnocení

Hope ani se neptejte...Něco jsem tam instalovala a Stále tam je:-D zkusím ho požádat asi o celkové vyčištění.
Strejda furt slibuje že ho profoukne,teď Suzy řeší klávesnici ta moje je odrobkovana...notebook z roku 2004pomalý...Do toho jsem se pustila přes Nero o zálohování fotek-mám plné disky.Není čas Hope;)
teď tam řeším že když mi někdo pošle světový kupón k vytisknutí přes email tak se mi otevře automaticky v gom playeru a víc už ani prd.Pisnu mu,no *hi*
doplněno 28.11.12 02:38: Slevovy... Ještě tam mám problém ale spíš mechanicky.Přibývají mi barevné proužky přes monitor.Už jsou v půlce:(
praivo*

Nemám Avast? Ten instaluje GC.
Asociace s GOM: Napiš mi systém a příponu, napíšu ti, jak to změnit zpátky.
Barevné proužky přes monitor bývají důsledek chybné funkce graf. karty - nepřehřívá se?

doplněno 28.11.12 17:08:

*Nemáš...

krkovicka*

kdybych tak věděl co po mě konkretně chcete:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]