Nejste přihlášen/a.
Ahoj, spíše než poradte.cz, bych potřebovala stránku pomozte.cz. Mám velikou prosbu pro ty, kteří mají program na úpravu a čištění hudby a vyznají se v tom. Jsem amatér a technický antitalent. Mám stažené Audacity, ale nedaří se mi vyčistit jednu skladbu. Nahrávka je stará asi 20 let. Původně je nahrána z rádia na kazetu. Z kazety jsem si ji mohla zkopírovat na PC jen přes diktafon, takže opět utrpěla kvalita nahrávky. Nyní bych ji chtěla vyčistit, ale nevím jak. Btw. snažila jsem se dohledat skladatele a název skladby, ale nepodařilo se mi to. Skladba je elektronická, beze slov, nejspíš nějaký mix DJ, jediné co vím, je, že byla nahrána z nějakého polského rádia, což nenapoví vůbec nic... Kdyby se zde našel někdo, kdo umí čistit i takto zprzněné nahrávky, budu mu moc vděčná.
Kdybyste byli ochotni pomoci, pište, prosím, na mail.
Mockrát děkuji.
Mě to rozpoznalo že by to měl být soundtrack k filmu Boogeyman (rok 1980) od Tima Korga skladba Explosion Of The Well
Mě se to teda nezdá, ale styl hudby to je stejný, takže bych se možná zaměřil na tohoto autora... dělal hudbu i k boogeyman2 i 3
nebo pokud máte jeste tu audiokazetu, tak ji prevezt do pocitace lepsim zpusobem. Poridit si kabel k magnetofonu, nebo pouzit sluzeb firmy, ktera toto dela
Opravit nelze, nahrajte na YouTube a dejte sem odkaz. Třeba to poznáme a můžeme pak poradit, nebo hledat sami. Třeba se to dá někde najít.
A co třeba použít toto: pocitaceprokazdeho.cz/...
Když se to povede, pak už snadno najdeš kvalitnější nahrávku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.