Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dat vyjimku na Eset nod 32

Od: begi25® odpovědí: 8 změna:

Mam dotaz jak dat vyjimku na esetu akdo to už delal.Konkretne se mi jedna o utorrent 2.2.1.Mužete popsat vaš navod po krocich?Sem laik.Mam win.7 Dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

hodnocení

0x
Já měl Nod32 už v daleké minulosti ale co pamatuju, tak myslím neměl firevall. qTakže výjimku musíš řešit v nastavení firewallu systému windows. To otevřeš klasický přes start, systém zabezpečení nastavení správa výjimek. Mikro torrent pak taky občas zlobil s nastavením dostupných portů ale řešení po mě nechtěj. Já přešel na linuxy a po krátké epizodě s widlema na notebooku v záruce jsem se zase rád k Linuxu vrátil.

hodnocení

Dat vyjimku se musi v esetu.Fireval u 7dmicek je stale.Chtel sem radu o esetu.Nevadi stejne dik.

Přístup programu na internet řídí firewall ne antivir. Nevím jakou výjimku pak potřebuješ pro antivir. Jestli jen pro to abys utorrent vůbec mohl instalovat tak stačí na čtvrt hodiny antivirák vypnout. Pak už by to kopat nemělo.

hodnocení

Vaše odpoved je špatna.Tohle svinstvo dela eset.Proto sem dal otazku kdo se s tim setkal.Volal sem na eset ta je presvedcena ze utorrent ma bespecnostni chybu .NEMA.Pokud tomu nerozumite neodpovidejte.6adam jen lidi ktry udelili vyjimku.A už vubec nemate pravdu vypnout antivir pokud ho znovu zapnete je zle.Uz nepiste.

Teoreticky bych se měl urazit a napsat ti, že jsem tahal torrenty dřív než tys začal tahat kačera ale že nejsem urážecí tip, mám jednu radu. Vyprdni se na utorrent když ho nemůžeš rozchodit a zkus prohlížeč Opera. Ten má přímo implementovanou podporu torrentu takže stačí kliknout na spouštěcí soubor *.tor a zvolit operu pro jeho spuštění. Vzhledem k tomu že antiviráky Operu znají jako prohlížeč , neblokují žádné jeho aktivity.

hodnocení

Moc se omlouvam,a dekuji za vas cas a dobrou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]