Nejste přihlášen/a.
Jedná se o sdílený kalendář Google, je přes můj účet, on vidí v pracovním kalendáři všechny události, co vytvořím, ale nevidí foto přílohy, jak zviditelnit i fotky a případně jiné přílohy?
Ted jsem pokusne vytvoril druhy google ucet, nasdilel mu muj kalendar a ikdyz jsem do nove udalosti vlozil fotku z lokalniho disku, nebo i s google drive (myslel jsem, zda to neni pravama k fotkam), tak druhy google ucet oboje prilohy vidi. Samozrejme za predpokladu, ze ma full pristup viz priloha. Jaky prohlizec kolega pouziva? Nema nainstalovane nejake "doplnky"? At zkusi jiny, pripadne zkuste promazat cache, nebo nasdilet kalendar znova. Hledal jsem na netu, ale nic kloudného jsem nenaěel, ale lidem se to stává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.