Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WinRar - co znamená CRC

Od: jirikut82 odpovědí: 2 změna:

zdar odborníci potřebuju poradit, když stahuju partii ze hry tak ji stáhnu a extrahuji na místo uložení ale winrar mi ukáže, že je poškozen nebo nesouhlasí CRC(co znamená CRC) co mám dělat aby to fungovalo,nebo mám použít jiný program .dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

4x

CRC je kontrolní součet velikosti souborů. Pokud kontrolní součet neodpovídá, znamená to, že jeden nebo více souborů se nestáhl v pořádku. Porovnej velikosti souborů, ten který se bude lišit bývá poškozený, musíš ho stáhnout znova. Příklad:

hra.part1 - 10 Mb

hra.part2 - 10 Mb

hra.part3 - 2,6 Mb - chybný soubor

hra.part4 - 10 Mb

hra.part5 - 8 Mb - tento soubor může být chybný, ale protože je to poslední soubor, tak nemusí

tosi*

Jen bych doplnil, ze je to pouze kontrolni soucet. Velikost souboru muze byt stejna, presto muze byt v kontrolnim souctu chyba. Obsahly popis je na cs.wikipedia.org/... . Kazdopadne je potreba stahovat znovu. Jeste je sance, ze uz zdroj, ze ktereho stahujes, je poskozeny. Pak nezbyde nez stahovat jinde nebo poprosit autora, at to opravi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]