Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube download

Od: luke* odpovědí: 12 změna:
Máte někdo tip na idealne online downloader zvukovych stop z youtube videí?
Nic spolehlivě fungujícího jsem nenašel. Pro morální mentory a hnidopichy, chci stopy z přednášek naší školy.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

3x

Umažte UBE z adresy, zmáčkněte Enter a klikněte na stažení MP3.
www.youtube.com

wow, tak tuhle stránku jsem neznal. super. díky *palec2* tohle už se dá pamatovat i z hlavy :)) já vždy používal downloader, který mi zrovna našel google a je pravda, že ne každý vždy fungoval (uvidíme, zda tento si do budoucna poradí se vším). Pak ještě hledat ořez, fade in, fade out, kvalitu a otagování... tohle má vše najednou. Teda až na to ztišení super.

still10k*

jj, taky to používám už nějaký čas. Dobrý pro lenochy, snadno se to pamatuje *smich* Kvalita 720p mi většinou stačí a když potřebuju větší, nebo další funkce, jdu na některý online stahovač na webu (třeba Keep video), nebo tu mám portable Youtube Downloader Pro. Ale v top kvalitě (1080p a výše) stahuji jen servisní návody (rozborky a sborky ntbk a telefonů), jinak nic.

tak ani z hlavy se to nedá :) dnes jsem to potřeboval a zaboha jsem si nemohl vzpomenout *zed*

still10k*

Já to mám nějak asociované jako: "uber ube"takže si to tak nějak pamatuji. Až to párkrát použijete, tak už se ty elektrony v mozku lépe usadí *znalost*
Jen ještě doplním, že když chci stáhnout lepší kvalitu, tak jdu sem: https://y2mate.com/ Tuhle adresu si také tak nějak pamatuji, je krátká a "mate"mi někdy z legrace říká partnerka, takže to mám také snadno asociované.. a když to vyslovíte, je to takové zajímavé jůtůmejt ..

cube456789*
hodnocení

0x
Doporučuji onlinevideoconverter - ale je tam MNOHO reklam.

hodnocení

0x

Normálně video stáhni a pak použij třeba AoA Audio Extractor, nebo Audiozilla extract to..., nebo Format Factory, je jich víc, stačí hledat.

hm*

Mně by se nechtělo stahovat např. spoustu desítek MB jen kvůli třeba 0,5 MB zvuku.

Já velikost neřeším, stáhnu do PC, je to bleskově, pak extrahuju zvuk (většinou hudbu), oříznu v Audacity, aby tam nebyly dlouhé pauzy na začátku a na konci. Je to super. Pak video smažu a mp3 uložím.

hm*
hodnocení

0x

Píšu to pořád: youtube-dl. Spolehlivý, vždy po ruce (protože uložený na mém disku). Sice není online a je pro textovou konzoli (příkazový řádek), ale jeden parametr napsat umíš, doufám. A samozřejmě přikopírovat odkaz.

hodnocení

0x

Já používám na stažení zvukové stopy convert2mp3.net/...

hodnocení

0x

Z YouTube stahuji pomocí jednoho z mnoha YouTube downloaderů, zvukovou stopu si pak vytáhnu pomocí Format Factory. Zatím naprosto spolehlivé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]