Nejste přihlášen/a.
wow, tak tuhle stránku jsem neznal. super. díky tohle už se dá pamatovat i z hlavy
) já vždy používal downloader, který mi zrovna našel google a je pravda, že ne každý vždy fungoval (uvidíme, zda tento si do budoucna poradí se vším). Pak ještě hledat ořez, fade in, fade out, kvalitu a otagování... tohle má vše najednou. Teda až na to ztišení super.
jj, taky to používám už nějaký čas. Dobrý pro lenochy, snadno se to pamatuje Kvalita 720p mi většinou stačí a když potřebuju větší, nebo další funkce, jdu na některý online stahovač na webu (třeba Keep video), nebo tu mám portable Youtube Downloader Pro. Ale v top kvalitě (1080p a výše) stahuji jen servisní návody (rozborky a sborky ntbk a telefonů), jinak nic.
Já to mám nějak asociované jako: "uber ube"takže si to tak nějak pamatuji. Až to párkrát použijete, tak už se ty elektrony v mozku lépe usadí
Jen ještě doplním, že když chci stáhnout lepší kvalitu, tak jdu sem: https://y2mate.com/ Tuhle adresu si také tak nějak pamatuji, je krátká a "mate"mi někdy z legrace říká partnerka, takže to mám také snadno asociované.. a když to vyslovíte, je to takové zajímavé jůtůmejt ..
Normálně video stáhni a pak použij třeba AoA Audio Extractor, nebo Audiozilla extract to..., nebo Format Factory, je jich víc, stačí hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.