Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční počítač?

Od: jonasstehno odpovědí: 6 změna:
Po spuštění továrního nastavení mi počítač nejde spustit. Zobrazí se mi modrá obrazovka s nápisem "your pc ran into a problem"a odkaz windows.com/...
Nevím co mám dělat, poraďte prosím

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke*
hodnocení

1x
Modrá smrt... Nejde to bootovat při restartu? To vypadá na křemíkové nebe.
jonasstehno
hodnocení

Jde stím něco udělat?

hm*
hodnocení

0x

Přeinstaloval bych to, jestli máš čím.

still10k*
hodnocení

0x

Zkuste čistou instalaci (z flashky, DVD, ..)

Jestli máš počítač s optickou mechanikou tak by se ti po vložení instalačního DVD měla krom volby instalace nabídnout i možnost opravit systém windows.
Napřed ale zkus tohle wintip.cz/... Jestli používáš starší verzi widlí, dostaneš se k nouzovému režimu i pouhým podržením klávesy F10 po startu ( nebo F11..teď nevím.

re4zon
hodnocení

0x
Pokud umite anglicky, tak si dejte do google "ultimate boot cd usb", stahnete image a dle navodu vytvorte bootovaci flash disk. Tim otestujete disk. Modra smrt znaci rozpadly system, pricinou je vetsinou odchazejici disk. Pokud bude disk ok, staci pteinstalovat, v opacnem pripade disk vymenit.
Pokud nezvladnete, dejte to nekomu kdo vi co dela (mysleno v dobrem, nema cenu se v tom vrtat kdyz tomu nerozumite).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]