Po spuštění továrního nastavení mi počítač nejde spustit. Zobrazí se mi modrá obrazovka s nápisem "your pc ran into a problem"a odkaz windows.com/... Nevím co mám dělat, poraďte prosím
Jestli máš počítač s optickou mechanikou tak by se ti po vložení instalačního DVD měla krom volby instalace nabídnout i možnost opravit systém windows. Napřed ale zkus tohle wintip.cz/... Jestli používáš starší verzi widlí, dostaneš se k nouzovému režimu i pouhým podržením klávesy F10 po startu ( nebo F11..teď nevím.
Pokud umite anglicky, tak si dejte do google "ultimate boot cd usb", stahnete image a dle navodu vytvorte bootovaci flash disk. Tim otestujete disk. Modra smrt znaci rozpadly system, pricinou je vetsinou odchazejici disk. Pokud bude disk ok, staci pteinstalovat, v opacnem pripade disk vymenit. Pokud nezvladnete, dejte to nekomu kdo vi co dela (mysleno v dobrem, nema cenu se v tom vrtat kdyz tomu nerozumite).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.