Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloučení stránek do jedné (pod sebe)

Od: teodorx odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, jestli existuje nějaká webová služba, která by dokázala několik set webových stránek sloučit do jedné. Rád bych aby stránky byly pod sebou, aby se v nich dalo vyhledávat přes CTRL+F.

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

obsah stránek, nebo odkazy na ně? nějaký seznam?

teodorx
hodnocení

Obsah stránek. Každá stránka má nějaký text (asi 2 odstavce) a obrázek, potřeboval bych aby byly tyto stránky pěkně pod sebou, aby to bylo pro mě přehledné.

still10k*
hodnocení

0x

O takovém SW nevím. Ale teoreticky by to bylo možné udělat tak, že převedete každou ze stránek třeba do PDF, ty budete hromadit v nějaké připravené složce a pak nějakým programem jednorázově sloučíte všechny ty PDF do jednoho velkého PDF. A v něm pak vyhledávat CTRL+F

teodorx
hodnocení

Ano, to už mě napadlo, ale protože to nevypadá moc vábně, tak jsem hledaj jiné řešení.

rv*
hodnocení

0x

Napsat si na to java skript - třeba dle jakpsatweb.cz/...

teodorx
hodnocení

S programováním bohužel nemám žádnou zkušenost, to by pro mě byla práce na několik měsíců, než bych to pochopil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]