Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přenést na USB flash instalovaný program?

Od: boban® odpovědí: 4 změna:

Mám počítač s nainstalovaným kancelářským balíkem Office(už jsem to tak koupil), chci kompletně naformátovat disk a udělat čistou instalaci. Jak mám program přenést na USB flashku, abych to pak mohl hodit z flashky zase do počítače? Jedná se o notebook bez CD DVD mechaniky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

2x

pokud to není portable verze programu, která funguje na principu, který požaduješ tak to nelze...ale myslím, že někde existoval i prográmek, kterej by ti dokázal vytáhnout z těch officů (pokud jsou od MS) ten CD key a tím pádem bys po formátu nainstaloval znovu office a dal ten klíč co to vytáhlo

Ten prográmek se jmenuje ProduKey... umí Office i Windows

nirsoft.net/...

hodnocení

1x

To nelze. Office (stejně jako jakýkoliv jiný instalovaný program) se musí znovu nainstalovat.

hodnocení

0x

Dokázal bych si představit vytvoření obrazu disku, ale pkud chcete naformátovat, asi to chcete z nějakého důvodu. Na flešku opravdu MS office nedáte.

doplněno 23.10.18 19:01:

K programu produkey a opakované aktivaci MS Office - v létě jsem to chtěl udělat, ale verze 2007 už aktivovat nešla - dva týdny jsem se snažil a na webu vyskakovaly různé chyby.

Možná to bylo dočasné - netuším. Já tam hodil libreoffice a vyřešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]