Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wolfenstein, Doom, Call Of Duty

Od: medvidek180® odpovědí: 7 změna:

Dobří lidé, moc Vás prosím, poraďte prosím invalidnímu důchodci, kde sehnat všechny verze Wolfensteina a Call of duty pro Windows 7/64, abych na tom světě měl alespoň nějakou radost. Moc Vám děkuji za každou radu, Michal

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

řekl bych ti...ale asi by mě za to tady nepochválili...

hodnocení

a nešlo by to vnítřní poštou?

berger*

Nešlo,krtek není registrovaný,takže se do vnitřní pošty nedostane. Vidím to tak,že máte tři možnosti - někde to zdarma stáhnout,poprat se s cracky,viry a podobným bincem. Pokud by jste toho byl schopen,věděl by jste,kde hledat. Druhá možnost,najít někoho,kdo to zvládne ve Vašem okolí. Třetí možnost,prostě ty hry normálně koupit,čisté,které jen nainstalujete. A nevím,jestli všechny CoD a Wolfensteiny zvládnou sedmičky. Já skončil s XP u Black Ops,to už jsem nerozchodil...

hodnocení

tak moc děkuji

hodnocení

0x

wolfenstein online:

superhry.cz/...

hodnocení

moc děkuji, ale já jí chtěl hrát off line

hodnocení

0x
Doporučuju ještě přibrat Medall of honor A.A. a Pacific Ze stejné doby jakoy Return to castle Wolfenstein.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]