Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem skenovanou lékařskou zprávu.
Chtěla jsem ji vytisknout pro potřebu jiné lékařky, ale tiskla se jen čtvrtina stránky. Poslala jsem mail manželovi, aby mi ho vytiskl, ale manželovi mail nedošel a já jsem druhý den zjistila, že se mi mail ztratil. Předesílám, že jsem si ho nesmazala. Dosud se mi nic podobného nestalo a jsem nešťastná, že si to neumím žádným způsobem vysvětlit. Pomůžete mi?
Dobrý den, hledejte ve složce Odeslané (a raději i ve složce Spam či Koš). Zdravím!
Samozřejmě, pokud se "majlík" nenajde, tak je možnost požádat odesílatele o nové zaslání (lékařské zprávy).
rujet - pokud není čas na napsání e-mailu lékaři a požádání o opětovné zaslání či pominul již důvod, proč tu zprávu mít, tak je to celé ukončené. Kde se stala chyba nezjistíme, ale že se e-mail cestou ztratí není zase nic zvláštního. Takže, vyřešeno.
Bohužel, E-mail se neztratil cestou, ale z mého počítače, nedošel ani manželovi, kterému jsem ho přeposlala. Vím, že si řada lidí bude myslet, že jsem si ho smazala, nebo něco neprohlrdala, ale tak tomu není a nebylo. Proto je to taková záhada. A prý to ani není možné. Tak já nevím, zas tolik tomu počítači vzdálená nejsem.
Stalo se to v emailovém klientu, nebo na webu v prohlížeči v přihlášené schránce? Pokud by se vám to stalo v emailovém klientu v počítači, byla by tu určitá naděje, že byste ten mail od lékařky ještě našla přes webové rozhraní poštovní schránky.
Kdyžtak ještě rozšířím portfolio prohledávaných složek, podívejte se samozřejmě i do Rozepsaných, případně do Uložených zpráv. Prostě propátrejte všechny složky a položky u emailu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.