Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utorent.cz nejde se prihlasit

Od: begi25® odpovědí: 6 změna:

Prosik každeho co ma utorent.cz aby mi poradil.Neda se prihlasit na torent pres re kapcha.Musite uhodnout obrazky atd každy vi ocem mluvim.I kdž se trefite nepusti vas to ndal a na 20 pokus vam to zdeli že vas počitač nebo sit odesila nejake odkazy.dal sem to jako laik do opravny a tam řekli že to dela muj antivirus Eset mam original a ten pry blokuje utorent.Ani po odinstalovani a znovu instalace vas eset nepusti dal.Mate stim skušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechápu co vytváříte, já stahuji torrenty bez přihlašování. Kliknu na ikonu torrentu, který jsem před tím stáhnul do PC, otevře se automaticky uTorrent a tam klepnu co chci stahovat (někdy je tam víc položek, tak si vyberu co chci). A pak to odklepnu a jede to.

doplněno 20.10.18 17:13:

Žádný Eset nepoužívám.

hodnocení

Ja to stahoval roky jinak a vše fachcilo.Ale ptal sem se na Eset proc to dela.Dik za odpoved ja to nejak vyřešim.

still10k*
hodnocení

0x

Mám také Eset (konkrétně Eset Internet Security) a uTorrent mi nic takového nedělá. Je problém jen v tom jednom torrentu, nebo s každým a všude?

Jak probíhá to: " ... nepustí dál " Zobrazí se nějaké okno z Esetu, nebo z prohlížeče?

hodnocení

Tak dneska sem se dozvedel že antivir eset nod32 opravdu dal do aktualizacich že nestahnete utorrent 2.2.1.Proste vam nedovli ho stahnout.Pry je to nebezpečny soubor.Skusil sem dočastne vypnout eset a naintaloval sem utorent.Ale po zapnuti viru obrazovka ukazuje .Nalezena potencialni nechtena aplikace a je konec.Da se pry povolit vyjimka na esetu.Vite mi poradit jak nato?

hodnocení

Jak mam ukoncit svoji otazku na poradne.

Nic nemusíš ukončovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]