Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vista a icq

Od: lennyc* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám OS Windows Vista Basic, Chtěla bych se zeptat, jestli může tento OS vliv na to, že se nemůžu přihlásit na icq verze 6,5. připojená jsem přes bezdrátovou síť WiFi. děkuji za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slajs*
hodnocení

0x

Pohrabat se v nastavení připojení ICQčka. Nejspíše bude třeba nastavit proxy

sondaw*

Nepomohlo mi vůbec nic, na Vistě jsem ICQ (teda tehdy verzi6) nerozchodila. Vyzkoušela jsem několik instalaček, dokonce i origi eng, ale nepomohlo to. ICQ jsem sice v pohodě nainstalovala, nastavila, ale stavová ikony byla za všech okolností off a nešlo se spojit s žádným z mých kontaktů. Vyřešila to až Miranda

lennyc*
hodnocení

mohla bych se zeptat jakou verzi mirandi máte? já jsem si stáhla Wolfram 3D Miranda Pack, ale bohužel se taky nelze přihlásit, stále jsem ve stavu off :(

sondaw*

Mám verzi Miranda IM 0.7.13 Unicode

staženo odsud miranda-im.org/...

doplněno 02.01.09 11:21:

Jen doplním, pluginy, skiny ap stahuji z

miranda-easy.net/... nebo

addons.miranda-im.org/...

tosi*

nejnovejsi icq (6.5) by se melo samo spojit. pokud to nejde, mohl by byt problem ve firewallu nebo nastaveni site. ozval bych se svemu poskytovateli pripojeni, jestli by s tim sam nepomohl. ma k pocitaci pristup nekdo jiny/neni firemni?

Poskytovatele bych z toho nevinil. Musel by blokovat záměrně některé porty, což jistě nedělá. Chyba bude jinde.

tosi*

to jiste nebude. ale je v jeho zajmu mit spokojeneho zakaznika. ten, ktereho maji rodice, to tak dela.

lennyc*
hodnocení

tak jsem zkoušela mirindu a hlásilo to chybu (prý přihlášení přes zakásaný server), ICq 6,5 taky nejde , stejně jako gip... zkoušela jsem ještě vypnout brámu firefall, ale stále nic, asi to fakt vypadá na to, že se budu muset obrátit na správce sítě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]