Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook

Od: jirkajc® odpovědí: 1 změna:

Může mi někdo doproručit nějákou dobrou značku a typ notebooku? jde mi především o vellikost obrazovky uhlopříčka kolem 40 cm a nebo i více. Používám ho pouze na běžné práce,prohlížení intrnetu,email,fotky. Takže nepotřebuji nic extra. S píše aby to nějákou dobu vydrželo.-)) děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
40cm je 16". 15.6" je nejběžnější displej notebooků. Ale jaký si máte koupit si musíte odvodit sám. Za mě 8GB RAM, Intel core i5 nebo i7. Dell, HP, Lenovo, Asus...
Rozhodně bych se vyhnul Aceru.
Stanovte si cenu a pak už to půjde samo. Pokud chcete do 5 či 8tis těžko dosáhnete kvality a rychlosti, která začíná kolem 13tis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]