Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajimal by mě váš názor jaký je podle vás nejlepší herní notebook do 15 000. Byl bych moc rád kdyby jste přidávali odkazy. Samozřejmě vím že stolní pc je daleko lepší volba a že na notebooky se pořád nadává,ale i tak bych chtěl znát váš názor. A je lěpší volba najít nějaký repasovaný nebo vybrat nový? Diky moc !
NECHCI rozjet nejnovejsi hry na plné detaily. Chci notebook do 15 tisic který je schopnej alepson nejakou hru rozjet. Prosim nerikejte mi ze zadny takovy notebook neni.Kupoval jsem neherni notebook pred 8 lety za 11 tisic a wowko to rozjelo uplne v pohode . Vim že ty nejlepsi koupim od 30 tisic nahoru . Ovsem obchody nabizi herni noteboky nektere už od 13 tisic. A jsou v kategorii herní. Takže prostě kdyby jste byli nuceni vybrat notebook od 15 tisic který rozjede na lepši detaily třeba wowko,overwatch a takove podobne hry, jaký by jste vybrali? Aktualizuji otazku protože vidim opet komentaře že takový nesezenu a ze notebooky herni nejsou atd atd protože na me požadavky určitě jsou. Děkuji
(do)
Teda to je dneska den..
NB za 15tis nebude slušný ani na středně náročnou práci, natož na hry...
Obchody nabízí herní NB již od 13 tis...No pokud budu mít podobný obchod a budu "hajzlík", tak do kategorie herní NB zařadím klidně stolní kalkulačku z osmdesátých let...
Ne..nechci říct, že nějaké hry nerozjedete třeba na NB za 9tis Kč..nějaké třeba ano. Ale herní NB to prostě nebude.
Autem za 250tis Kč se také dá jet 200km/h, ale závodní auto to prostě nebude..ani kdyby k němu prodejce v show roomu dal cedulku "F1".. Rozumíme si trochu?
Takže mi chcete řict, že napřiklad world of warcraft battle for azeroth nerozjede dneska žadný notebook do 15 tisic? Když Legion jsem rozjel na 8 let starém notebooku za 11 tisic? Tomu se mi prostě nechce věřit. Každopadně diky za všechny odpovědi.
Ano rozumím vám. Neřikejme tomu tedy herní notebook. Kdyby jste byl nucet vybrat notebook do 15tisic který celkem dobře zvládne zminěnou hru,jaký by to podle vás tedy byl.
Osobně nejsem hráč..na to jsem již moc starý.
Ale minimální i doporučená HW konfigurace je zde:
Takže jako základ bych konfiguraci NB hledal dle doporučení..
Případně bych hledal někoho, kdo ono hru sám aktivně na NB provozuje a ptal se na jeho konfiguraci.
PC by se do té ceny určitě vešlo..a komponenty se dají složit zcela přesně..U NB tam bude asi vždy nějaký kompromis.
Herní notebook je nesmysl už ve spojení. A částkou 15tis je tento nesmysl korunován. NTB, který dokáže spustit náročné hry, který někdo nazývá jako herní, takový je od částek 30tis nahoru.
Ony herní NTB se uvádít jako herní pro grafické karty ... ale v dané cenové kategorii opravdu žádný nebude. Možná tak bazar ... např. sbazar.cz/... - případně sbazar.cz/... - ale pokud je záruka na nákup s adresou odběratele, někdo se může hádat, že změnou vlastníka vztah kupujícího a prodejce končí... tj. reklamace můžou být opravdu složitější.
Já bych hledal PRObook od HP s grafikou a ideálně 16GB ram (ale to asi nenajdete.. takže 8GB), SSD, ... jenže na bazarech od spolehlivého prodejce.
Za 15k jedině z inzerce. Namátkou:
pc.bazos.cz/...
pc.bazos.cz/...
pc.bazos.cz/...
pc.bazos.cz/...
Nevěřte moc tomu, co obchod označí jako herní. Zneužívají tohohle slova. Herní notebook je čistokrevně herní stroj, od klávesnice až po chlazení.
Na zdejší škarohlídy na herní notebooky se vykašlete, viděli herní stroj jen z vlaku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.