Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu.
Chci si koupit nový notebook a také nové stolní PC. Uvažuji, že si obě zařízení koupím bez OS a OS si koupím zvlášť na CD a to nahraju do obou zařízení. Je to takhle možné udělat? Nebo musím ke každému zařízení koupit i OS? Moc se v tom nevyznám, spíš vůbec, tak prosím o polopatické odpovědi. Děkuji a přeji všem pohodový večer.
Vzhledem k úrovni dotazu doporučuju koupi jakéhokoli zařízení s OS, vyhnete se mnoha "neřešitelným" problémům, nervům a dodatečným finančním výdajům. Imho, víte, že po nainstalování OS windows nefunguje vše uplně a rovnou? Ohledně instalace, nekupujete si médium (cd/dvd) ale právo nainstalovat si zakoupený software, když ši koupíte jednu licenci je tuto možné dát pouze na jedno zařízení, nic složitého na tom není.
Já si chci koupit windows asi 7 nebo 10 ještě nevím, ale nejspíš zvolím 7, jsou levnější a pro mě dostačující. Jen nevím, zda to jedno CD jde nahrát do více zařízení? S linux by mi nejela tiskárna
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.