Nejste přihlášen/a.
Zdravím
mám epson stylus sx425W, kde manželka vytáhla papír a kus jí zustalo v tiskáně. Tiskárnu jsem podle možnosti rozebral a žádný papír jsem nenašel. Při zapnutí tam pojíždí nějaký pohon, který strašně zavrčí, jako by jel železem po valše a tiskárna hlásí chybu a hned vypnout. Nepodařilo se mi nic najít ani na epson stránkách, jsou podle mě o ničem. Tak pátrám tady, možná se s tím někdo potkal.
Za případné zprávy díky
Jirik50
Dík za snahu, mám zadní podávání papíru, takže to asi nebude ono. Já bych to dal i do servisu, ale epson uvádí jen Praha a Bratislava, magoři.
Díky ještě jednou a hezké dny, J50
Než dát něco do servisu, to je lepší vyhodit, zvlášť když tam někde visí kousek papíru ![]()
Zůstal tam kus papíru, tak tam někde musí být, chce to prohlédnout pořádně.
A jste si jistý, že nějaký papír uvnitř zůstal? To, že to hlásí tiskárna nemusí být relevantní. Mrkněte na tohle video :
PS: ten hlasitý zvuk jsou nejspíše přeskočená ozubená kolečka jak jste rvali papír ven, nebo jak jste to rozebíral, tak Vám přeskočil vodicí řemen tiskové hlavy. Zkuste pohnout s cartridgema volně doleva, doprava...lze s ní lehce pohybovat?
Super, díky, odsunul jsem cartidže a byl za nimi zmuchlaný papír, jak se tam dostal nechápu. Nicméně tiskárna stále při zapnutí ukazuje : došlo k chybě tiskárny - "vypnout" chyba E-O1
tož nevím, asi koupím canon
ale přesto díky
J50
No pokud pořád hlásí E-01, tak právě teď může být řešením ono video, co jsem poslal včera. Zkuste vycvaknout a opětovně zacvaknout onu "parkovací" vložku pro cartridge podle videa.
PS: pokud si budete kupovat novou tiskárnu, nevybírejte pouze podle ceny tiskárny - zkontrolujte si, kolik stojí nové náplně
jo to je svata pravda ze je treba zkontrolovat cenu naplni, me tiskarna od canonu stala v akci necele 2000,- a sada original naplni stoji 1500,-
nastesti je plno cinskych napodobenin kde me ta stejna sada stoji 140,- a na bezne tisknuti neni pro obycejneho cloveka zadny viditelny rozdil
Zdravím,
tak jsem to udělal podle videa, sice ručně s černýma rukama a pak se to rozjelo. Zkusil jsem zkušební kopii a tisk, papír projede, zdá se že skener jede a tisková hlava taky, ale papír vyjede čistý. Vypadá to na nový stroj. Ale díky, video pomohlo.
J50
ps - náplně beru z gigaprintu, celkem to ujde ![]()
Za dobu co se vám to povedlo zprovoznit mohla být špatně zaparkovaná hlava a zaschnul inkoust, chce to pročistit. Epsony jsou na to obzvlášť háklivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.