Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imajl- odstranění

Od: joska odpovědí: 3 změna:

Můžete mi někdo poradit jakým způsobem lze odstranit e-mailovou adresu?na seznamu.cz
Zdroj: poradte.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přihlásit se do schánky -> vpravo kliknout na své uživatelské jméno -> v nabídce vybrat nastavení -> v nově otevřeném okně sjeďte až úplně dolů -> Zrušení schránky -> zatrhněte okénko "Jsem si vědom, že ..." a vyplňte heslo k poštovní schránce -> poté se zaktivní tlačítko "Zrušit schránku"

olinl
Neměl jsem zatím potřebu e-mailovou schránku rušit, ale cca před rokem, možná i déle se stačilo
nepřihlásit snad tři nebo šest měsíců k emailúčtu a automaticky ho systém zrušil. Asi je to už jinak..
still10k*

napoveda.seznam.cz/...

to olinl: Na Seznamu ji můžou zrušit po půl roce neaktivity. Ale automaticky to nedělají, na některé schránky jsem se přihlásil i po několika letech od posledního přihlášení. Těžko říct jak to vlastně dělají, kdy schránku mažou a kdy ne, možná na to mají nějaký chytrý algoritmus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]