Nejste přihlášen/a.
Zdarvím, potreboval bych radu. Připravim si několik složek k vypálení, pojmenuji např 1,2,3 v MP3. Přetáhnu je do kompilace,vypálím , složky se přehrávají v pořadí ale písničky které si seřadím ve složkách za sebou dle čísel se vypálí v jiném pořadí. Neví někdo prosím jak to udělat? Moc Vám dík.
Díky, nezkoušel nechtěl jsem aby tam bylo moc slov, zobrazuju mi to jako data v autoradiu.Nemá to něco dohromady s ikonama?
Jestli jsi to nezkoušel, tak to zkus, když to pojmenuješ 1.mp3, 2.mp3, tak to je špatně, pak to bude seřazené 1. mp3, 11.mp3, 12.mp3, 2.mp3, 3.mp3... Říkáš, že ti to zobrazuje jako data? To znamená, že nejdou přehrát? Pokud nejdou, tak musíš v Neru vybrat Hudba - Vytvořit hudební CD. Pokud nemáš nějakou očesanou verzi, tak by to tam ěmlo být.
Jo dík. Zkusil jsem 01MP3, 02MP3,03MP3 a zatim to funguje. Dal jsem to i v tom Neru. Prosimtě proč se to takhle řadí jak jsi mi popsal? To je nějak podle jedničkové řady 1, 11,? Díky moc.
Pokud to počítač řadí podle názvu, tak nejdřív srovnává 1. znak, pokud jsou stejné, tak srovná 2. znak atd. Ukážu ti to na příkladu, snad to z toho pochopíš:
325.mp3, 55.mp3 0100.mp3. Nejdřív srovná 1. znaky (3,5,0), nejmenší je 0, takže soubor 0100.mp3 bude první, pak je 3, takže druhý soubor bude 325.mp3 a zbývá 55.mp3. Musíš zapomenout na logiku, že 55 je menší než 325. Chápeš to aspoň trochu?
Jo jasně,ted je mi to jasny. Takže ti moc dík za trpělivost, mně to dýl trvá. Super a moc ti dík. Je to moc fajn, že se najde ještě slušnej člověk, kterej poradí. Nemáš prosimtě nějaký zkušenosti z vytvářením filmu z digi kamery, nebo nějakej odkaz, kde bych něco pochytil? D.
Když jsi si kupoval digitální kameru, tak tam snad většinou nějaký software pro úpravu videa bývá. Co myslíš tou tvorbou filmů?
Dík, že jsi se ozval. Prosimtě koupil jsem Sony 55 1,1mpix. Vše super, ale zkoušel jsem si udělat film. Z kamery to stáhnu do počítače, uložím do složky. Byl jsem překvapen velikostí souboru treba minuta tak 20Mb. Zkoušel jsem to dát na DVD ale spouští se mi to jen jako soubory. Jeden není problém, ale pokud jich přiřadím víse za sebe, musím vždy každý otevřít. Tak jsem zkoušel vytvořit film v Movie Mekeru, ale nejde mi to vypálit na DVD. Nemusí se to nějak odkodovat, nebo to převést do jiného programu? On t o asi každej program musí stejně vše zmenšit, to by se na to DVD nic nevešlo, ne? Možná je to primitivní, ale ptro mne je to oříšek. Tak zatím a díky.
To se dá udělat v Neru. Máš v tvojí verzi NeroVision Express? Já se tam dostanu přes menu Foto a video - Vytvořit film.
Jo dostanu se na to, mám Nero 7, nevím jestli to není stará verze, ale dostanu se tam. Z kamery se mi to uloží do složky, ale k souboru se mi tam ještě ukládá, asi nějakej datovej soubor. Přidáváš to k tomu? Jinak se mi to podařilo. Tak super. Zdá se mi ale že ta kvalita není to ono. On ten program si to asi zřejmě převede na nižší kvalitu, ne?
Jakou má ten datový soubor koncovku nebo jak se jmenuje? Výsledná kvalita záleží na nastavení, samozřejmě čím větší kvalita, tím větší soubor. Doporučuji přečíst nějaký návod, třeba zde:
Prosimtě Ty soubory jsou za každou sekcí dva. Jeden má příponu MODD a druhej MOFF ale zkouššel jsem to přetahovat bez nich a jde to, nevim na co tedy jsou. Zkusim ještš nastavit tu kvalitu.Prosimtě lepší kvalita by tedy měl být větčí soubor, teda víc MB, toto funguje asi jako u fotek, ne. Večer to zkusí a ozvu se. Zatím moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.