Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi titulky

Od: kačatko* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

potrebuji radu. Chci si prehrat ve Winampu jeden film, co mam v pocitaci. Film ma priponu AVI a titulky maji priponu TXT. Pokud oznacim oboje a necham prehrat, pise mi to sdelelni, ze mam vytvorit pridruzeni pomoci Moznosti a slozky. Jenze nevim co a jak, tak bych prosila, jestli by mi nekdo neporadil, jak tam ty titulky nasilim dostat:D

Predem dekuji

kacatko*+,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud se nemylim tak WinAmp titulky neumi, navic je to hlavne audio prehravac, jeho prace s videem je spis takova nouzova. Urcite bych doporucil jiny player - at uz Windows Media Player nebo treba cesky BSplayer, MV2Player, Radlight. Ke stazeni na stahuj.cz nebo slunecnice.cz . Hodne stesti
kačatko*
hodnocení

diky diky diky diky:) Uz to jedeee:D

kacatko*+,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]