Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze opravit myš?

Od: wydra® odpovědí: 16 změna:

Asi mám smůlu, ale naděje umírá poslední.

Několik let užívám, do mojí menší ruky pasující a oblíbenou, optickou, bezdrátovou myš Dell.

Vypověděla mi službu a to tak, že sice jezdí, ale na klikani nereaguje. Umřela. Baterie v pořádku, vyčistila jsem ji a málo platné. Koupila bych si novou, ale všude, kde jsem ji našla, už ji neprodávají. A to hledám bílou, ne červenou, jak by se od ženy předpokladalo :) :)

A tak se ptám, nejde myš nějak opravit, oživit, čím se to stalo? Proč mi umřela?

Poradí mi někdo, prosím?

flipkart.com/...

doplněno 14.10.18 17:10:

Oprava: Lze opravit myš?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli reaguje kurzor a nereaguje klikání, je velice pravděpodobné, že odešel mirospínač pod tlačítkem myši. Zkušený elektronik-amatér by si s tím měl poradit, mikrospínače se dají sehnat v různých opravnách elektroniky. A možná, že i tu myš by tam za drobný peníz opravili.

nikdo*
hodnocení

2x

Možná ano. Nejpravděpodobější závada je "umření" mikrospínače uvnitř. Ten jde vyměnit, když se to umí. Odkud jste?

14.10.18 17:20
hodnocení

Praha 7

nikdo*

Tak to máte ke mě docela z ruky. Já z Jablonce. Pošlu vám vnitřní poštou adresu, pokud by jste to chtěl(a) řešit poštou.

hodnocení

Chtela, dikyyyyyyyyyy!

matesj
hodnocení

2x
Pokuď je chyba jen v mikrospínači,tak Ano lze vyměnit z jiné,jinak vadné myši(nebo se dá jako elektrosoučástka koupit dle rozměrů ve specializovaném elektro obchodě).
Zvládne to rozdělat a přepájet i šikovný počítačový kutil s mikropájkou.
Jinak se vyrábí nepřeberné množství nových myší,různých tvarů,velikostí i barev...
hodnocení

Dekuji za odpoved i tobe, jinou mys si koupit umim, ale budu bojovat, nechci jinou!

rv*
hodnocení

1x

Takové věci se opravují pouze jako koníček. A neříkejte, že si z té nekonečné záplavy bezdrátových myší nevyberete tu pravou jak cenou, tak vzhledem aliexpress.com/....

hodnocení

Tak třeba najdu nejakeho "konickare" :)

hodnocení

Nadějné odpovedi, ja bych byla tak stastná! Jsem z Prahy. Dojedu kamkoliv, udelam cokoliv! Ted jsem se divala na eBay a hned po zajasani mi upadla celist - s dopravou kolem 2000,- :)

matesj
2k...?To už bude asi pozlacená.Najděte si nějakou za 300,-
hodnocení

Dekuji za "radu" :) Tem 2 tis jsem se zasmala a novou si jiste koupim, az nebude jina moznost.

mys*
hodnocení

0x

prodává se na více eshopech hlavně v USA, asi od 14 dolarů výš, problém je poštovné

nejlíp mi vyšla něco přes 800Kč i s poštovným, ale neprocházel jsem to všechno

ebay.com/...

hodnocení

I vam dekuji za snahu! Ano, tuhle jsem take nasla.

V soucasne chvili se pokusim o opravu, vzhledem k tomu, ze je eventuelne i mozna a pak bych resila koupi nove.

Ale za tuhle cenu ne. Stale jsou moznosti dovozu, nebo opravdu se tehle mysi vzdat. Ale jeste je cas.

moneom*

Pokud to bude jen "mechanická" závada, jako třeba mikrospínač, jak již někdo psal lze poměrně jednoduše opravit. Pokud by to bylo bezdrátovým přenosem, bylo by to horší.

Chápu, že k ní máte "citový vztah".

Pokud jste smířená s tím, že "neopravitelná", můžete mi ji poslat a kouknu na ni. Nějaké mikrospínače mám i ze starších myší.

Pavel

hodnocení

Prosim napiste mi do zprav. Dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]