Nejste přihlášen/a.
Asi mám smůlu, ale naděje umírá poslední.
Několik let užívám, do mojí menší ruky pasující a oblíbenou, optickou, bezdrátovou myš Dell.
Vypověděla mi službu a to tak, že sice jezdí, ale na klikani nereaguje. Umřela. Baterie v pořádku, vyčistila jsem ji a málo platné. Koupila bych si novou, ale všude, kde jsem ji našla, už ji neprodávají. A to hledám bílou, ne červenou, jak by se od ženy předpokladalo
A tak se ptám, nejde myš nějak opravit, oživit, čím se to stalo? Proč mi umřela?
Poradí mi někdo, prosím?
Oprava: Lze opravit myš?
Takové věci se opravují pouze jako koníček. A neříkejte, že si z té nekonečné záplavy bezdrátových myší nevyberete tu pravou jak cenou, tak vzhledem aliexpress.com/....
prodává se na více eshopech hlavně v USA, asi od 14 dolarů výš, problém je poštovné
nejlíp mi vyšla něco přes 800Kč i s poštovným, ale neprocházel jsem to všechno
I vam dekuji za snahu! Ano, tuhle jsem take nasla.
V soucasne chvili se pokusim o opravu, vzhledem k tomu, ze je eventuelne i mozna a pak bych resila koupi nove.
Ale za tuhle cenu ne. Stale jsou moznosti dovozu, nebo opravdu se tehle mysi vzdat. Ale jeste je cas.
Pokud to bude jen "mechanická" závada, jako třeba mikrospínač, jak již někdo psal lze poměrně jednoduše opravit. Pokud by to bylo bezdrátovým přenosem, bylo by to horší.
Chápu, že k ní máte "citový vztah".
Pokud jste smířená s tím, že "neopravitelná", můžete mi ji poslat a kouknu na ni. Nějaké mikrospínače mám i ze starších myší.
Pavel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.