Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o radu. Když se snažím stáhnout nějaký program nebo soubor, tak po stažení mi to nejde otevřít a hlásí mi to chybu. Přikládám obrázek. Budu vděčná za rady.
Nestahujte software ze Sluenčnice ani jiných podobných webů, stahujete jej přímo od výrobce. > LibreOffice <
Problém bude asi u vás. Protože jsem vyzkoušel ten samý soubor stáhnout ze Slunečnice a jde to jak v Chrome, tak i ve Firefoxu. Zkuste to v jiném prohlížeči. Jestli to v jiném prohlížeči půjde, budeme vědět, že to z nějakého důvodu blokuje Chrome (nebo nějaký doplněk Chrome).
Stáhněte to dojinud, třeba z odkazu Ivzez.
Pro bezproblémové stahování se používají "download managery". Ty dovedou při problematickém stahování navázat na přerušení, popřípadě stahovat z několika míst najednou. Obvykle jsou i ve verzi jako plugin pro nejznámější prohlížeče. Já používám DownThemAll (u některých prohlížečů má problémy s kompabilitou), ale určitě si vyberete jiný a ještě lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.